Çatlatma ignesinden sonra silik çizgi

melekklc43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
5
0
27
Kızlar 26 yaşındayım daha önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlandi 6-7 ay önce ilk kez pcos var dendi , bu ay ilk kez klomen ve overtelle uyguladık , bir yumurtam büyümüştü 17 mm civarı iğneyi uyguladık 16 Mayıs günü Dr bugundan başlayın dedi üst üste 3 gün hemde neyse aradan bir hafta geçti dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı iğnenin etkisi olabilir dedim şuan 12. Gün ilk idrarla yine test yaptım ve yine silik çıktı ( ikiside erken gebelik testi) sizce 14. Gün de bekleyip yine test yapiyim mi koyulaşir mi , eğer olmasaydı 12. Gün ki test negatif çıkardı heralde dimi acil ....

benim iğnenin 14.günü pozitif, 15. günü negatif çıkmıştı. su an çok güvenilir değil testler maalesef. iğnenin 19.günü de regl olmuştum yani gebelik oluşmadı. bende de 5 yumurta vardı. bence 15.16 gün bekleyip öyle test yapın. iğnenin etkisi herkeste farklı zamanda geciyor. benim doktorum regl günüme kadar test yaptırmamı istememisti. regl günüm 3 mayıstı, ben 4 mayısta regl olmustum.

İğnenin etkisi her vücutta farklı zamanlarda geçiyor en doğru sonuç için 14.gün test yapmanız daha iyi

İğnenin etkisi her vücutta farklı zamanlarda geçiyor en doğru sonuç için 14.gün test yapmanız daha iyi
Çatlatma ignesinden sonra kasik ağrılarım hala devam ediyor 12 gün oldu , ve aşırı iştahım açıldı 2 gün daha beklemek beni strese sokuyor dua edin bana

Çatlatma ignesinden sonra kasik ağrılarım hala devam ediyor 12 gün oldu , ve aşırı iştahım açıldı 2 gün daha beklemek beni strese sokuyor dua edin bana
Benim de adet olana kadar ağrılarım çoktu. İnşallah senin iyi sonuçlanır güzel haberleri alırsın

İğneyi ikindi saatlerinde yapmıştım, akşam başlayın 3 gün boyunca her gün diger günler istediğiniz gibi dedi neden öyle dedi bilmiyorum şuan progesteron değerim 12.73 çıkmış acaba ne anlama geliyor yazidm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…