Çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet oldunuz?

Meltem Selin

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
103
50
13
Merhaba benim çatlatma iğnesi olali 18 gün oldu hala adet olmadım kan testim de negatif çıktı haftaya doktora gidicem. acaba siz ne zaman adet olmustunuz?

26. Gün oldum tarlusal kullanarak çünkü kan testim negatif çıktı iğneden sonra 13. Gün ve 18. Gün kan verdim ama sonuç negatifti doktorumu aradım tarlusal al dedi biraz daha bekleyin kesin emin olun

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz
Benimde 18.günüm adetleriniz düzenli mi peki ve test yaptırmış mıydınız
Tabi geçen ay yazmıştım bu mesajı. Kan vermiştim negatifti ve 19. Gün adet olmuştum. Normalde çok düzensiz polikistik olduğum için. Geçen ay ilk kez klomen tedavisine başladığımda da 30. Gün yani iğnenin 19. Gününde adet olmustum.

Artık testlere de güvenim kalmadı. Bu ay ikinci denemem çatlatma ignesinin. Eğer gebelik yoksa önümüzdeki ay ilaç kullanmayacağım.Bir de o şekilde deneyeceğim.

Hiçbir belirtim yok malesef çok çok silik gölge şeklinde bir çizgi vardı bugün bende olmazsam pazartesi test yaptıracağım
Of aynen acayip sıkıcı bir süreç . 12 gün yaptığımda daha net çıkmıştı ama o iğnenin etkisiydi muhtemelen eğer adet olursam bu iki gün icinde yazarım size

Of aynen acayip sıkıcı bir süreç . 12 gün yaptığımda daha net çıkmıştı ama o iğnenin etkisiydi muhtemelen eğer adet olursam bu iki gün icinde yazarım size
Evet yazın lütfen ben. Heralde 13.günden beri yapıyorum tamamen negatifti silik bile değildi yanlış değilse ilk defa sabah gölge şeklinde oldu hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…