- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.936
- Konu Sahibi onbirmayis
Evet kaset ama farketmiyor onlarda da çıkıyorKaset test mi denediniz
Burada 9 beta ile kaset testte çıkanı görmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kaset ama farketmiyor onlarda da çıkıyorKaset test mi denediniz
Bekle bakalım biraz dahaKizlar bende 12. günde yaptim igneden sonra negatif cikti
Bekliyorum ama zor beklemek ya vallaBekle bakalım biraz daha
Adet gecikince de test yapın diyorlar ne bileyim
Al benden de o kadarBekliyorum ama zor beklemek ya valla
Seni okadar cok iyi anliyom ki cünki aynisini bende yasiyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinAl benden de o kadar
15.günü zor ettim
Onda da negatif çıktı çok üzgünüm
İçimi bilsen şuanda
Aminn inşaAllahSeni okadar cok iyi anliyom ki cünki aynisini bende yasiyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben kaset yaptım negatif çıktı dün ama normal buldum çünkü önce kanda çıkıyor bide adetime üç gün vardı umudunu kaybetmeAl benden de o kadar
15.günü zor ettim
Onda da negatif çıktı çok üzgünüm
İçimi bilsen şuanda
Maalesef bu sabah regl oldumBen kaset yaptım negatif çıktı dün ama normal buldum çünkü önce kanda çıkıyor bide adetime üç gün vardı umudunu kaybetme
Her şeyin hayırlısı adet günümüz müydüMaalesef bu sabah regl oldum
Adetten geçmediği sürece kasette çıkmaz canım ondan yarın kan vereceğimEvet kaset ama farketmiyor onlarda da çıkıyor
Burada 9 beta ile kaset testte çıkanı görmüştüm
Bişey soracağım klomenle kaç yumurtanız oluştu ve kaliteli miydiMaalesef bu sabah regl oldum
Her şeyin hayırlısı adet günümüz müydü
benim iğne için hazır hale gelen 1 yumurtam vardı 19 mm ama sağ tarafımda da iğneden sonra büyümüştü hissettim ağrısından.Bişey soracağım klomenle kaç yumurtanız oluştu ve kaliteli miydi
Ben az evvel kan verdim 0425 çıktı sınır dedi ne alaka bilmiyorum ama hamile miyim şimdi artık sevinemiyorumbenim iğne için hazır hale gelen 1 yumurtam vardı 19 mm ama sağ tarafımda da iğneden sonra büyümüştü hissettim ağrısından.
Adet günümde regl oldum döngümün 28.günüydü iğnenin de 16.günü
Hamile degilsin .degeri 5uzeri olursa pozitif olurBen az evvel kan verdim 0425 çıktı sınır dedi ne alaka bilmiyorum ama hamile miyim şimdi artık sevinemiyorum
İki gün sonra gel sınırda dedi erken bugün adet günüm bugün döllenme ayın 24 de oldu 23 te çatlatma iğne günümHamile degilsin .degeri 5uzeri olursa pozitif olur
Normalde hep 0.1 çıkar ama ilk defa böyle çıktı 17 günüm iğneden sonraHamile degilsin .degeri 5uzeri olursa pozitif olur
İğneden gerekli zaman geçmiş bence negatif ama belli de olmaz. İmkansız dediğimiz birçok şeyi yaşadık gördük burada. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah.Normalde hep 0.1 çıkar ama ilk defa böyle çıktı 17 günüm iğneden sonra
Bende 23 şubatta iğne oldum. Dün testim negatif çıktı. Kan vermedim. Adette olmadım henüz bekliyorumİki gün sonra gel sınırda dedi erken bugün adet günüm bugün döllenme ayın 24 de oldu 23 te çatlatma iğne günüm
Açıkçası benim 15.gün negatifti. 16.gün adet oldum.Bende 23 şubatta iğne oldum. Dün testim negatif çıktı. Kan vermedim. Adette olmadım henüz bekliyorum