Benim kafam karisti saat 4de catlatma ignemi vuruldum oglenden sonra yani . doktora sordum 24saat ve 36saat sonra iliski diyosunuz dedim ama benim esim 4de yanimda yokki dedim . aksam vurulayim dedim olmaz dedi . dun girdik iliskiye saat 12gibi gece simdi saat 4 de 36saatim doldu yani ben simdi aksam gene iliskiye girsem ignenin etkisi bitmismidir off kafm.karisti ya
Keşke size uygun bir saatte yaptırsaydınız igneyi çünkü 24. Ve 36. saatte ilişkiye girilir tabiki veren Allah siz yine deneyin şansınızı
Keşke size uygun bir saatte yaptırsaydınız igneyi çünkü 24. Ve 36. saatte ilişkiye girilir tabiki veren Allah siz yine deneyin şansınızı
Doktoruma dedim ama malesef 5gun kaldi adetime bakalim verici Rabbim hayirlisiyla versn
Amin canim aynen ama.bi damla kahverengi leke gibi gelms koyu sari karisiik kasiklarm da hafiften sizliyo ama catlatma ignemin daha 10.gunu bu kadr erken olunabiliyms demekkiAmin cnm isteyen herkese versin Rabbim tabi hayırlısıyla
Amin canim aynen ama.bi damla kahverengi leke gibi gelms koyu sari karisiik kasiklarm da hafiften sizliyo ama catlatma ignemin daha 10.gunu bu kadr erken olunabiliyms demekki
Bazen gebe kalınıncada kahverengi leke gelebiliyor iyi düşünelim iyi olsun
Yumurtan catladik tan sonra 48 saat kalıyo canım ilişki süresi yumurta catladik tan 48 saat yani şansınız var halaBenim kafam karisti saat 4de catlatma ignemi vuruldum oglenden sonra yani . doktora sordum 24saat ve 36saat sonra iliski diyosunuz dedim ama benim esim 4de yanimda yokki dedim . aksam vurulayim dedim olmaz dedi . dun girdik iliskiye saat 12gibi gece simdi saat 4 de 36saatim doldu yani ben simdi aksam gene iliskiye girsem ignenin etkisi bitmismidir off kafm.karisti ya
Yumurtan catladik tan sonra 48 saat kalıyo canım ilişki süresi yumurta catladik tan 48 saat yani şansınız var hala
Hayırlısı olsun canım rabbim gonlundeki duani kabul eylesin insallahİnsallah bakalim adeti bekliyoruz 5gunum kaldi galiba yani gecen ay igneden 16gun snra adet oldum bakalim hayirlisi olsn
Ayy yok canm belirtilere inanmam daha benim yasamadigim belirti kalmamistr bi bu kalmisti tamam o da oldu:) Hayirlisi ne diyelim Rabbim sanki sabrini veriyo ya
Bende hormon ilaclari cok ictim 3.5snedir tedavi goruyorum ama ben bi ilaci iki bardakla iciyorum kilo yapmiyo cok sukur yememede cok dikkat etmiyrm ama gce hic yemem mesela aksam da oyle . doktor bile sasiriyo yani icmedigm ilac kalmadi suan 60kiloym . sende bi an once zayflamaya bak insallah.bi gun olur hayirlisi bu dunyada kalici degilizValla benimde yaşamadıgım belirti kalmadı 10 yıldır çocuk yapmaya çalışıyorum kullanmadıgım igne ilaç kalmadı 2 kerede tüp bebek yaptım tutmadı psikolojik gebelikte geçirdim hormon ilacı kullanmaktanda 52 kilodan 90 a çıktım sıkıntılı bi süreç yinede hayırlısı
Bende hormon ilaclari cok ictim 3.5snedir tedavi goruyorum ama ben bi ilaci iki bardakla iciyorum kilo yapmiyo cok sukur yememede cok dikkat etmiyrm ama gce hic yemem mesela aksam da oyle . doktor bile sasiriyo yani icmedigm ilac kalmadi suan 60kiloym . sende bi an once zayflamaya bak insallah.bi gun olur hayirlisi bu dunyada kalici degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?