Çatlatma iğnesinden sonra iliski 48. Saat

Hera kliniği bı izle dinle araştır derim ben bugün kurtuldun vajinusmus belasından ah ah seni en iyi ben anlarım hemen Hera kliniğe git inan bana teşekkür edeceksin

Merhabalar birşey sormak istiyorum bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi söylenmedi bana bununda yanında kan sulandırıcı matofin(insülin direnci hapı) folik asit ve ekstra vitamin hapı kullanıyorum hap bittikten 2 sonra aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım bunun yanında su gibi akıntıların oldu ama dünden beri bu ağrılarım azaldı diyebilirim şimdi üzülüyorum acaba ilaç işe yaramadı mı diye herkes uzun süre ağrı çektiğini yazmış bu normal mi bilginiz var mı

merhaba aşılamada hiç bişey anlamıyorsunuz inecik plastık uzun sırıngayı içinize sıkıyor penisin onda biri kadar korkup kendinizi kasıcak hiç birsey yok merak ve endişe etmeyin gecen ay oldum ama malesef tutmadı

Ben bu ayda yaptıramadım aşılamayı bugün çatlatma iğnesi sonrası 36. Saati değerlendirdik çok fazla kasık ağrım var inşallah bu defa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…