kaçıncı gün yaptığınızda pozitifi gördünüz. Olumlumuydu . 12. gün yaptığınızda idrar testimi yapmıştınız14-15. Gün kesin belli oluyormuş çok araştırdım. Bende çıkmamıştı 12. Gün yaptığımda
Ben 12. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı 17. Gün leke geldi sonra sancılandım o yüzden ertesi gün doktora gittiğimde öğrendim doktor dedikaçıncı gün yaptığınızda pozitifi gördünüz. Olumlumuydu . 12. gün yaptığınızda idrar testimi yapmıştınız
çatlatmadan sonra 12.gün idrar negatifti. 14.gün kan testim 31 di. erken test yapmayın cok üzülmüştüm
10.gün sabaha karşı test yaptım baya silik çıktı . 11. Gün akşam yaptım resimdeki gibi çıktı. 13. Gün sabah testte de aynı şekilde belirgin olarak daha kısa sürede koyulaştı . Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallahvalla benimkinde hiç çizgi yoktu sizinkinden var bence hamilesiniz
11. Gün kan versem sonuç çıkar mi
Böyle daha çok yiprandim canm hiç sorma iğne olduğum günü sayarsam 12 olcak bugün vercem birde pazartesi veririm inşallah dayanamıyorum cunkiÇıkar canım ama düşğk HCG insanı çok yıpratıyor yükseldimi yükselmedimi içi içini yiyor insanın dayanabilirsen bir kaç gün daha bekle 14. Günde felan baktır
Hayırlısı olsun nedir son durumBöyle daha çok yiprandim canm hiç sorma iğne olduğum günü sayarsam 12 olcak bugün vercem birde pazartesi veririm inşallah dayanamıyorum cunki
Merhaba aranıza yeni katıldım son durum nedir ? Bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne yapıldığı günü saymazsak 10.günü ve kan testi yaptırdım 3.5 çıktı hamile değil miyim öyle gibi duruyoCanm kan verdim HCG 1.6 çıktı 30 nisanda iğne vurulmustum ama sanmıyorum yükseleceğini kirmizilari bekliyorum
Canm bence vardır gebelik inşallah benim boş geçti inşallah bu ay olur adetime 1 hafta kaldiMerhaba aranıza yeni katıldım son durum nedir ? Bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne yapıldığı günü saymazsak 10.günü ve kan testi yaptırdım 3.5 çıktı hamile değil miyim öyle gibi duruyo
Canım bende hamile değilim inşallah bu ay oluruz ikimizdeCanm bence vardır gebelik inşallah benim boş geçti inşallah bu ay olur adetime 1 hafta kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?