- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- Konu Sahibi married_woman
Kızlar 12sinde catlatma iğnesi oldum cok kasık ağrım olmadi ama göğüslerime el süremiyorum cok acıyor ve ucu kocaman oldu başka yaşayan var mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 13.de oldum canım benim çatlatma iğnesinden önce yumurta geliştirme iğnesinde oldu göğüs hassasiyetim şuan hala var ama çok hafif...Kızlar 12sinde catlatma iğnesi oldum cok kasık ağrım olmadi ama göğüslerime el süremiyorum cok acıyor ve ucu kocaman oldu başka yaşayan var mi acaba
Ignenin etkisi sanirim bebis olsa bile 5gun içinde bu kadar cabuk belirti göstermez yani ay canim cok aciyor hic rahatım yok :/Bende 13.de oldum canım benim çatlatma iğnesinden önce yumurta geliştirme iğnesinde oldu göğüs hassasiyetim şuan hala var ama çok hafif...
Aynen canım bu kadar erken bebek için belirti olmaz.. seninde mi ilk tedavin???Ignenin etkisi sanirim bebis olsa bile 5gun içinde bu kadar cabuk belirti göstermez yani ay canim cok aciyor hic rahatım yok :/
Evet ilk tedavim canim 9aydir istiyoruz nasip bakalımAynen canım bu kadar erken bebek için belirti olmaz.. seninde mi ilk tedavin???
Benimde ilk canım... Allah'ım inşallah son olur diye dua edelim ozaman..Evet ilk tedavim canim 9aydir istiyoruz nasip bakalım
Ha ha buda yeni moda oldu :))))Sabah sabah eğlence aradim kendime pozitifi belki başka göremem diye hazır ıgnenin etkisiyle test yaptim
Inşallah kuzum sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin ALLAHım bize: )Benimde ilk canım... Allah'ım inşallah son olur diye dua edelim ozaman..
Haha içimde kalmasınHa ha buda yeni moda oldu :))))
Ama yazık canım ya boş yere harcama testlerini günü geldiği zaman kullan...
Inşallah canım ya.. Allah'ım yüzümüzü güldürInşallah kuzum sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin ALLAHım bize: )
Inşallah insallah canim o gobuse raziyimInşallah canım ya.. Allah'ım yüzümüzü güldür
Bizde anne olalım göbüşlerimiz olsun kocaman..
Canım iğne hcg hormonu içerdigi icin vucud kendini hamile gibi hissediyor ve belirtiler aynı hamileymis gibi. Bel agrisi, mide bulantisi baş dönmesi :)Kızlar 12sinde catlatma iğnesi oldum cok kasık ağrım olmadi ama göğüslerime el süremiyorum cok acıyor ve ucu kocaman oldu başka yaşayan var mi acaba
Yalancı hamilelik yaşadım resmen cok kötüydü ay insallah hamile kalırsam bu kadar acimazCanım iğne hcg hormonu içerdigi icin vucud kendini hamile gibi hissediyor ve belirtiler aynı hamileymis gibi. Bel agrisi, mide bulantisi baş dönmesi :)
Ama bende hiç bir belirti yok 6.günüm..Canım iğne hcg hormonu içerdigi icin vucud kendini hamile gibi hissediyor ve belirtiler aynı hamileymis gibi. Bel agrisi, mide bulantisi baş dönmesi :)
Kuzum bünyeden bünyeye değişiyo. Hani bazıları hamile kalıyo hic belirtisi olmuyo kimisininde ilk günden baslıyo belirtileri :) onun gibi bisey :) benimde igneden sonra bugun 3üncü günüm benimde hic belirtim yokAma bende hiç bir belirti yok 6.günüm..
Aaa karın ağrında mı olmadı benim ilk gün hafif karın ağrım vardı sonraki 2.ve 3.gün resmen öldüm ağrıdan... şuan da ağrım var ama çok değil...Kuzum bünyeden bünyeye değişiyo. Hani bazıları hamile kalıyo hic belirtisi olmuyo kimisininde ilk günden baslıyo belirtileri :) onun gibi bisey :) benimde igneden sonra bugun 3üncü günüm benimde hic belirtim yok
Benim ilk gün kasıklarim patlayacak gibi şişti ve feci bel agrisi vardi. Dün gece yani tam 36saat dolduktan sonra hic belirtim kalmadi :)Aaa karın ağrında mı olmadı benim ilk gün hafif karın ağrım vardı sonraki 2.ve 3.gün resmen öldüm ağrıdan... şuan da ağrım var ama çok değil...
Ama karın ağrısı dışında hiç bişey yok..
Benimde ayni canim cok guzel :)Ama hcg hormonu hala vucudumda Allahimm hic gitmez insallah şu hormonn :)