Kaçıncı ayın canım?Gonal f ve femara kullandım yumurtlama tembelliği var çünkü
3.senem dolacak yakındaKaçıncı ayın canım?
Anladım canım benim de üçüncü klomen kullanışım. Bu ay da olmazsa biraz ara verip hsg ve aşılamaya geçeceğim. Beklemek gercekten çok zor kaç günğn var senin? Hiç test yaptın mı?3.senem dolacak yakında1 negatif çatlatma iğnem 2 negatif aşılamam var
Benim 3 gün filan var şuan.ama adet ağrım da var. Gecikmeden yapmam sanırım çünkü kolay kolay gecikmiyorumAnladım canım benim de üçüncü klomen kullanışım. Bu ay da olmazsa biraz ara verip hsg ve aşılamaya geçeceğim. Beklemek gercekten çok zor kaç günğn var senin? Hiç test yaptın mı?
İnşallah ağrıların bebiştendirBenim 3 gün filan var şuan.ama adet ağrım da var. Gecikmeden yapmam sanırım çünkü kolay kolay gecikmiyorum
Belki dün falan çatlamış olabilir. Yada henüz gelişiyor da olabilir. Test yine yapın bence yarınKizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo oyleyse kocam da evde degil
Aminnİnşallah ağrıların bebiştendirbenim de bir haftam var umarım bu bekleyişlerimiz müjdeyle sonuçlanır :)))
Canım sen o testlere güvenme onlar tam bir para tuzağı. Tavsiyem stres yapma cuma günü yine git. Sanırım doltorun doğal ilerleyişi görmek istiyor. Çatlamamışsa vurur bi iğnee hooop yumoş çatlamışşKizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo oyleyse kocam da evde degil
Dun doktor catlamak uzere demisti bildiğim catlamadan once cok koyu olurdu benim elime test yeni gectigi icin deneyeyim dedim sonuc hep cok silik bi cizgiBelki dün falan çatlamış olabilir. Yada henüz gelişiyor da olabilir. Test yine yapın bence yarın
Sorun orda iste asker esiyim kocam yok bugunCanım sen o testlere güvenme onlar tam bir para tuzağı. Tavsiyem stres yapma cuma günü yine git. Sanırım doltorun doğal ilerleyişi görmek istiyor. Çatlamamışsa vurur bi iğnee hooop yumoş çatlamışşsen bugünü de değerlendir :)))
Anladım canım ne zaman gelecek? Yarın doktor iğne vurursa öbürü gün çatlar. Yani yarını ya da öbürü günü değerlendirin. Ve tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkma mümkünse sabaha kadar yat bana doktorum öyle demişti.Sorun orda iste asker esiyim kocam yok bugun
Çok mutlu olurum en tatlı mirketBen senin için olumlu düşünürüm
Sabah vardi simdi kupkuru canim onun için de merak ediyorum isteAkıntı yada kasık ağrısı varsa testi dert etme bence. Ben kullanmıyorum hiç test. Belirtileri yaşıyorum
Doktor büyük ihtimal kendi kendine catlar bakacaz sadece catlamamissa igne vuracagiz dedi insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur :)Anladım canım ne zaman gelecek? Yarın doktor iğne vurursa öbürü gün çatlar. Yani yarını ya da öbürü günü değerlendirin. Ve tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkma mümkünse sabaha kadar yat bana doktorum öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?