Çatlatma iğnesinden sonra adım adım bekleyiş

3.senem dolacak yakında 1 negatif çatlatma iğnem 2 negatif aşılamam var
Anladım canım benim de üçüncü klomen kullanışım. Bu ay da olmazsa biraz ara verip hsg ve aşılamaya geçeceğim. Beklemek gercekten çok zor kaç günğn var senin? Hiç test yaptın mı?

Anladım canım benim de üçüncü klomen kullanışım. Bu ay da olmazsa biraz ara verip hsg ve aşılamaya geçeceğim. Beklemek gercekten çok zor kaç günğn var senin? Hiç test yaptın mı?
Benim 3 gün filan var şuan.ama adet ağrım da var. Gecikmeden yapmam sanırım çünkü kolay kolay gecikmiyorum

Kizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo oyleyse kocam da evde degil

Benim 3 gün filan var şuan.ama adet ağrım da var. Gecikmeden yapmam sanırım çünkü kolay kolay gecikmiyorum
İnşallah ağrıların bebiştendir benim de bir haftam var umarım bu bekleyişlerimiz müjdeyle sonuçlanır :)))

Kizlar ne olur cevap verin ya dun doktora gittim 21 mm yumos olusmus dedi cuma yine gel catladi mi diye bakalim dedi ilk defa bugun ovulasyon testi kullandim 3 tane 3 u de yok gibi birsey bu catlamis demek mi oluyo oyleyse kocam da evde degil
Belki dün falan çatlamış olabilir. Yada henüz gelişiyor da olabilir. Test yine yapın bence yarın

Canım sen o testlere güvenme onlar tam bir para tuzağı. Tavsiyem stres yapma cuma günü yine git. Sanırım doltorun doğal ilerleyişi görmek istiyor. Çatlamamışsa vurur bi iğnee hooop yumoş çatlamışş sen bugünü de değerlendir :)))

Belki dün falan çatlamış olabilir. Yada henüz gelişiyor da olabilir. Test yine yapın bence yarın
Dun doktor catlamak uzere demisti bildiğim catlamadan once cok koyu olurdu benim elime test yeni gectigi icin deneyeyim dedim sonuc hep cok silik bi cizgi

Sorun orda iste asker esiyim kocam yok bugun

Sorun orda iste asker esiyim kocam yok bugun
Anladım canım ne zaman gelecek? Yarın doktor iğne vurursa öbürü gün çatlar. Yani yarını ya da öbürü günü değerlendirin. Ve tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkma mümkünse sabaha kadar yat bana doktorum öyle demişti.

Akıntı yada kasık ağrısı varsa testi dert etme bence. Ben kullanmıyorum hiç test. Belirtileri yaşıyorum

Doktor büyük ihtimal kendi kendine catlar bakacaz sadece catlamamissa igne vuracagiz dedi insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…