Kanama çoğalmadıysa belki de yerleşmedirCnm bende çatlatma ignesini 9 Haziran'da oldum bugün idrar testi silik çıktı bir kaç saat sonra da pembe akıntım geldi tutmadı sanırım aşılamam regl olacağım yarın
Canım nasılsın nasıl gidiyor:)Merhaba canım ben de ikinci iğnemi 14 haziranda oldum. Şimdi de beklemedeyim bakalım bu ay ne olacak. Zaten olmazsa birkaç ay ara vereceğim tedaviye.
İyiyim canım, valla nasıl gidiyor hiç bi fikrim yok inşallah iyi gidiyordurCanım nasılsın nasıl gidiyor:)
Cok şükür canim 1 haftadır yokİyiyim canım, valla nasıl gidiyor hiç bi fikrim yok inşallah iyi gidiyordursen nasılsın geçti mi lekenlenmen?
hadi bakalım hayırlısı. ilaç olarak ne kullandınız ?Merhaba canım ben de ikinci iğnemi 14 haziranda oldum. Şimdi de beklemedeyim bakalım bu ay ne olacak. Zaten olmazsa birkaç ay ara vereceğim tedaviye.
Ayy sağ ol canım benimCok şükür canim 1 haftadır yoksen çok pozitifsin burdan bile bana geçiyor pozitif enerjin inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim
Aminncanım hepimiz içinhadi bakalım hayırlısı. ilaç olarak ne kullandınız ?
Kaçıncı günündü canım?bende 2. kez kullandım ama dün kan testi yaptırdım negatif sonuç inşallah sizlerin olur bu ay
15. günümdü doktor 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi ama sanıyorum yükseleceğiniKaçıncı günündü canım?
Kaç çıktı peki sonucun? Üzme kendini hepimiz bir gün anne olacağız15. günümdü doktor 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi ama sanıyorum yükseleceğini
inşallah canım 0,527 çıktı imkanı yok yükselmez bu değer yani yok demek zatenKaç çıktı peki sonucun? Üzme kendini hepimiz bir gün anne olacağız
Inşallah canım benim bende tam tersi hep en kötüyü düşünürüm:)Ayy sağ ol canım benimben yapı olarak da hep pozitif tarafından bakarım olaylara, sana da geçirebildiysem ne mutlu bana İnşallah o lekeler sondur da devamı olmaz
Gonal f ve femara kullandım yumurtlama tembelliği var çünküAminncanım hepimiz içinben klomen+ ovitrelle kullandım. Siz ne kullandınız?
Olsun canım sıkma canını elbet gelecek o bebişinşallah canım 0,527 çıktı imkanı yok yükselmez bu değer yani yok demek zaten
Ben senin için olumlu düşünürümInşallah canım benim bende tam tersi hep en kötüyü düşünürüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?