Çatlatma iğnesinden sonra adım adım bekleyiş

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.259
133
Merhaba hayırlı geceler herkese. 3 senelik evliyim hiç gebelik oluşmadı ve 2 negatif aşılama da cabası. Meğer yumurtalarım kalitesizmiş. Neyse bu ay gonal f + femara ile yumurtlamam sağlandı çok şükür. Yumurtlama dönemi E2 değerim 198, çatlama olduktan sonra da progesteron değerim 17.9 çıktı Doktorum ümitli konuştu. Çatlatma iğnesini 9 haziranda yani doğumgünümde oldum bekliyorum. Sizce değerlerim nasıl ¿ benim gibi kimler sonuç bekliyor ¿ gelin sohbet edelim gerçekten zaman geçmiyor çünkü .

Cnm bende çatlatma ignesini 9 Haziran'da oldum bugün idrar testi silik çıktı bir kaç saat sonra da pembe akıntım geldi tutmadı sanırım aşılamam regl olacağım yarın

Cnm bende çatlatma ignesini 9 Haziran'da oldum bugün idrar testi silik çıktı bir kaç saat sonra da pembe akıntım geldi tutmadı sanırım aşılamam regl olacağım yarın
Kanama çoğalmadıysa belki de yerleşmedir

Huhuuu kimse yok mu başka çatlatma iğnesi olan ??

Merhaba canım ben de ikinci iğnemi 14 haziranda oldum. Şimdi de beklemedeyim bakalım bu ay ne olacak. Zaten olmazsa birkaç ay ara vereceğim tedaviye.

İyiyim canım, valla nasıl gidiyor hiç bi fikrim yok inşallah iyi gidiyordur sen nasılsın geçti mi lekenlenmen?
Cok şükür canim 1 haftadır yok sen çok pozitifsin burdan bile bana geçiyor pozitif enerjin inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim

Merhaba canım ben de ikinci iğnemi 14 haziranda oldum. Şimdi de beklemedeyim bakalım bu ay ne olacak. Zaten olmazsa birkaç ay ara vereceğim tedaviye.
hadi bakalım hayırlısı. ilaç olarak ne kullandınız ?

Cok şükür canim 1 haftadır yok sen çok pozitifsin burdan bile bana geçiyor pozitif enerjin inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim
Ayy sağ ol canım benim ben yapı olarak da hep pozitif tarafından bakarım olaylara, sana da geçirebildiysem ne mutlu bana İnşallah o lekeler sondur da devamı olmaz

bende 2. kez kullandım ama dün kan testi yaptırdım negatif sonuç inşallah sizlerin olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…