- 24 Mayıs 2019
- 18
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hande dniz
15 mayısta çatlama iğnesi oldum test yapsam doğru sonuç olur mu çok mu erken test için ilacın etkisi geçmişmidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha geçmemiştir etkisi canim . Beklemek çok zor ama azıcık daha sabret 13-14 gün yaptır bence . Bende 1 hafta önce yaptırdım bekliyorum ..15 mayısta çatlama iğnesi oldum test yapsam doğru sonuç olur mu çok mu erken test için ilacın etkisi geçmişmidir.
Çatlatma iğnesi üzerinden 14 gün geçmeden yapılan sonuç yanıltıcı olur. Eğer gebelik varsa 11 12. günde negatif çıkar. Gereksiz yere üzülürsünüz. Gebelik olmasa bile 10. günde pozitif çıkanlar oluyo. Bu durumdada sonradan üzülürsünüz. O yüzden biraz sabretmek en güzeli.
İlk aşılamamda 1 hafta sonra gidip kan testi yaptırdım. Yani iğnenin 9.gününde. Hcg 5.7 çıktı. Bi sevinç bi sevinç eşimde. Garibim koca buket çiçekle gelmiş. 2 gün sonra kan verdim hcg 2. İkinci aşılamamda ilkinden ders aldım. Kan filan vermedim 14 günden önce. Ama dayanamadım iğnenin 12. günü test yaptım evde sonuç negatif. Bu kezde olmadı dedim. Sonra iğnenin 14. günü adet olmam lazımdı olmayınca test yaptım sonuç pozitifti.Evet doktorum da 14 gün geçtikten sonra net sonuç alırız dedi ama çok sabirsizım ama dediğin gibi sanırım şuan çok yanıltıcı olur.
İlk aşılamamda 1 hafta sonra gidip kan testi yaptırdım. Yani iğnenin 9.gününde. Hcg 5.7 çıktı. Bi sevinç bi sevinç eşimde. Garibim koca buket çiçekle gelmiş. 2 gün sonra kan verdim hcg 2. İkinci aşılamamda ilkinden ders aldım. Kan filan vermedim 14 günden önce. Ama dayanamadım iğnenin 12. günü test yaptım evde sonuç negatif. Bu kezde olmadı dedim. Sonra iğnenin 14. günü adet olmam lazımdı olmayınca test yaptım sonuç pozitifti.
Ben 6+4te düşük yaptım maalesef. Rabbim kimseye yaşatmasın. İkinci aşılamada tutma ihtimali daha yüksek. İki aydır çatlatma iğnesi kullanıyosanız bu ay ihtimaliniz daha yüksek olabilir. Rabbim hayırlısını versin.Inşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alırız benimde 2. Ayım ilk ay olmadı. Bi kaç gün daha beklemek en doğrusu sanırım inşallah hayırlı haberler alırız
15 mayısta çatlama iğnesi oldum test yapsam doğru sonuç olur mu çok mu erken test için ilacın etkisi geçmişmidir.
Ben 6+4te düşük yaptım maalesef. Rabbim kimseye yaşatmasın. İkinci aşılamada tutma ihtimali daha yüksek. İki aydır çatlatma iğnesi kullanıyosanız bu ay ihtimaliniz daha yüksek olabilir. Rabbim hayırlısını versin.
Ben de 17 mayısta oldum iğnemi bugün 10. günüm yaptırdınız mı sonuçlar nasıl merak ettim. ben de çatlıyorum zaman geçmiyor bi türlü
Beklemedeyim şuan iğnenin etkisiyle pozitif çıkar da sonra dan üzülmek hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum![]()
Canım naptın test yaptırdın mı merak ettim11. gün sabah idrar testi yaptım kopkoyu bir tek çizgiyle güne moral bozukluğuyla başladım. Ama idrarda çıkmaması normal en azından iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan vermeli miyim sizce ?
11. günü baktırdım hcg 2.8 di bugün yine verdim sonuçları bekliyorum inşallah iğnenin etkisi değildir ve artmıştırCanım naptın test yaptırdın mı merak ettim![]()
İlk aşılamamda 1 hafta sonra gidip kan testi yaptırdım. Yani iğnenin 9.gününde. Hcg 5.7 çıktı. Bi sevinç bi sevinç eşimde. Garibim koca buket çiçekle gelmiş. 2 gün sonra kan verdim hcg 2. İkinci aşılamamda ilkinden ders aldım. Kan filan vermedim 14 günden önce. Ama dayanamadım iğnenin 12. günü test yaptım evde sonuç negatif. Bu kezde olmadı dedim. Sonra iğnenin 14. günü adet olmam lazımdı olmayınca test yaptım sonuç pozitifti.