• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün hcg

15 mayısta çatlama iğnesi oldum test yapsam doğru sonuç olur mu çok mu erken test için ilacın etkisi geçmişmidir.
Daha geçmemiştir etkisi canim . Beklemek çok zor ama azıcık daha sabret 13-14 gün yaptır bence . Bende 1 hafta önce yaptırdım bekliyorum ..

Çatlatma iğnesi üzerinden 14 gün geçmeden yapılan sonuç yanıltıcı olur. Eğer gebelik varsa 11 12. günde negatif çıkar. Gereksiz yere üzülürsünüz. Gebelik olmasa bile 10. günde pozitif çıkanlar oluyo. Bu durumdada sonradan üzülürsünüz. O yüzden biraz sabretmek en güzeli.

Teşekkür ederim beklemek cok zor gercekten insan hemen belli olsun istiyor inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde.

Çatlatma iğnesi üzerinden 14 gün geçmeden yapılan sonuç yanıltıcı olur. Eğer gebelik varsa 11 12. günde negatif çıkar. Gereksiz yere üzülürsünüz. Gebelik olmasa bile 10. günde pozitif çıkanlar oluyo. Bu durumdada sonradan üzülürsünüz. O yüzden biraz sabretmek en güzeli.

Evet doktorum da 14 gün geçtikten sonra net sonuç alırız dedi ama çok sabirsizım ama dediğin gibi sanırım şuan çok yanıltıcı olur.

Evet doktorum da 14 gün geçtikten sonra net sonuç alırız dedi ama çok sabirsizım ama dediğin gibi sanırım şuan çok yanıltıcı olur.
İlk aşılamamda 1 hafta sonra gidip kan testi yaptırdım. Yani iğnenin 9.gününde. Hcg 5.7 çıktı. Bi sevinç bi sevinç eşimde. Garibim koca buket çiçekle gelmiş. 2 gün sonra kan verdim hcg 2. İkinci aşılamamda ilkinden ders aldım. Kan filan vermedim 14 günden önce. Ama dayanamadım iğnenin 12. günü test yaptım evde sonuç negatif. Bu kezde olmadı dedim. Sonra iğnenin 14. günü adet olmam lazımdı olmayınca test yaptım sonuç pozitifti.

İlk aşılamamda 1 hafta sonra gidip kan testi yaptırdım. Yani iğnenin 9.gününde. Hcg 5.7 çıktı. Bi sevinç bi sevinç eşimde. Garibim koca buket çiçekle gelmiş. 2 gün sonra kan verdim hcg 2. İkinci aşılamamda ilkinden ders aldım. Kan filan vermedim 14 günden önce. Ama dayanamadım iğnenin 12. günü test yaptım evde sonuç negatif. Bu kezde olmadı dedim. Sonra iğnenin 14. günü adet olmam lazımdı olmayınca test yaptım sonuç pozitifti.

Inşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alırız benimde 2. Ayım ilk ay olmadı. Bi kaç gün daha beklemek en doğrusu sanırım inşallah hayırlı haberler alırız

Inşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alırız benimde 2. Ayım ilk ay olmadı. Bi kaç gün daha beklemek en doğrusu sanırım inşallah hayırlı haberler alırız
Ben 6+4te düşük yaptım maalesef. Rabbim kimseye yaşatmasın. İkinci aşılamada tutma ihtimali daha yüksek. İki aydır çatlatma iğnesi kullanıyosanız bu ay ihtimaliniz daha yüksek olabilir. Rabbim hayırlısını versin.

Amin inşallah sende tez zamanda haberini alırsın. Doktorum da şans gittikçe artar dedi ben çok stres yapıyorum hemen olsun istiyorum ama şuan beklemedeyim sabrediyorum.

11. gün sabah idrar testi yaptım kopkoyu bir tek çizgiyle güne moral bozukluğuyla başladım. Ama idrarda çıkmaması normal en azından iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan vermeli miyim sizce ?

Bu kadar bekledinbi kaç gün daha bekle bence biliyorum çok zor beklemek ama yanlış sonuç alıp üzülmek daha zor. Bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın 14. Gün olucak belki yaparım test ama korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan

Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH 😍
İlk denemede olmadı dedin ya. Ne zaman adet oldun o ay iğnenin kaçıncı günü? Bugün iğnenin 18.günü.. Henüz adet olmadım test yapmaya korkuyorum :(

bence sabredin 14 cü günü yada reglin ilk günü kan testi yaptırın ben öyle yaptım beklemek çok zor elbette ama boşuna umutlanmaktansa böylesi daha iyi

Back