- Konu Sahibi dilgusah3455
-
Amin inşallahÇatlatma iğnesi sadece insallah ikimizde mutlu haberler alırız
Buda yanlış çünkü tamamen sıfırlanıp tekrar artan hcg de oluyo
İnsallahİnşallah hamilesinizdir
Benim bugün 13 oldu işte bende dün almış eşim ama yapmadım bekliyorum. Negatif çıkarsa diye korkudan netlesince yapıyım diye düşündüm12. Gün benimde, sizce yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi
Bende negatif çıkar diye yapamıyorum yaBenim bugün 13 oldu işte bende dün almış eşim ama yapmadım bekliyorum. Negatif çıkarsa diye korkudan netlesince yapıyım diye düşündüm
Benim 14 gün oldu hala yapmadım sanirim bu gidişle adet zamanımı beklicemBende negatif çıkar diye yapamıyorum ya
Canım adetine kac gün var tamam 14 gün olmus olabilir ama adetine se 10 gun varsa cikmaz mesela.... Adet tarihinde önemli benceKizlar 14 gün oldu şimdi idrar testi yaptım sonuç negatif çok üzgünüm ve çok kötüyüm
Test yaptığımda adetime 6 gün vardı. Senin dediğin gibi olabilirmi ?Canım adetine kac gün var tamam 14 gün olmus olabilir ama adetine se 10 gun varsa cikmaz mesela.... Adet tarihinde önemli bence
Yani tabiki seni umutlandirmakta istemem ama erken gebelik testleri için bile en az 6 gün kala yapilmali yaziyor ya o yüzden dedim yani benTest yaptığımda adetime 6 gün vardı. Senin dediğin gibi olabilirmi ?
Yarin iğneden 16 gün geçmiş olucak kan testi vericem. Senin durum ne cnm ? Hamile misinYani tabiki seni umutlandirmakta istemem ama erken gebelik testleri için bile en az 6 gün kala yapilmali yaziyor ya o yüzden dedim yani ben
Yok cnm değilim ben daha test yapmadimYarin iğneden 16 gün geçmiş olucak kan testi vericem. Senin durum ne cnm ? Hamile misin
Herkes için hayırlısı olsun cnm.Yok cnm değilim ben daha test yapmadim
hamile misin canımArkadaşlar bugün iğne yapalı 14 gün oldu. Sizce hâlâ iğne etkisi mi?
canım hamile misinYarin iğneden 16 gün geçmiş olucak kan testi vericem. Senin durum ne cnm ? Hamile misin
Evet hamileyimhamile misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?