• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesii

aykem33

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
25
10
18
33
Kızlar merhabalar bugün çatlama iğnesi vuruldum. Bugun akşam ve yarın akşam ilişki olacak. Çatlatmadan hamile kalanlar bilgi paylaşabilirmi ne yapabilşrşm bu süreçte

merhaba canım bende bugün çatlatma iğnesi vuruldum ama doktorum salı perşembe cumartesi olarak 10 gün 1 gün aralıkla birliktelik istedi

merhaba canım bende bugün çatlatma iğnesi vuruldum ama doktorum salı perşembe cumartesi olarak 10 gün 1 gün aralıkla birliktelik istedi
Alla alla bana 2 gün birliktelik dedi. Ama şunu duydum başka bir postta.36 saat sonra beraberlik olsun. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Alla alla bana 2 gün birliktelik dedi. Ama şunu duydum başka bir postta.36 saat sonra beraberlik olsun. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Merhaba bende 24ü sabah vurdum iğnemi yani salı günü. Pazartesi gitmiştim bugun ve yarın ilişki olsun sonra serbest dedi

Kızlar merhabalar bugün çatlama iğnesi vuruldum. Bugun akşam ve yarın akşam ilişki olacak. Çatlatmadan hamile kalanlar bilgi paylaşabilirmi ne yapabilşrşm bu süreçte
Ve ayrıca iğneyi vurduğum akşam çok sancım ve akıntım oldu sonra geçti. Ertesi gün yumurtam sağdaydı o kasığım o günden beri ağrıyor. Sizinde öyle oldu mu? İğneyi vurduğum akşam ki kadar değil ama sürekli Bi ağrım var. Bugun de iğne batar gibi oluyor ve sanki kasıklarım geriliyor. İlk defa vurdum bilemedim bende sizde nasıl Bi belirti var?

Benim doktorum da 2 gün dedi sadece. Aynı soruyu size de sorayım ağrınız var mı yumurta gelişen yerde

Merhabalar bende 1 hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 2 gündür de kasıklarımda bacaklarımda ve ara ara mide bulantılarım oluyor bu durumu yaşayan var mı

Back