Çatlatma iğnesi

brcbyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
9
0
1
29
Merhaba 11 mart 2025 tr catlama iğnesi vuruldum ve bugün betahcg Değerim 2 çıktı , birinci sorum çatlatma iğnesinden sonra ki 15 gün nasıl hesaplanıyor 36 saat sonrasından mı başlamak gerekiyor yoksa vurulduktan sonra ki ilk günü mu birinci gün olarak almak gerekir ikincisi hesaplarıma göre yanlış hesaplamiyorsam eğer bugün 13 gün betahcg değerimin 2 çıkması negatif olduğunu ve bir daha yükselmeyeceğini mi gösterir ? Testlerimi de ekliyorum bu testler 10 ,11 ve 12. Gün testleri

Eklentiler

• IMG_1325.webp
    IMG_1325.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 46
şöyle söyleyeyim sana iyne gununu saymaszsk 14 gün geçmesi lazım en az senin 11 12 gün geçmiş erken yani olmayacağı anlamına gelmez birebir bu durumu şuan yeni yaşıyorum sana umut olayım 28 şubat da iğne oldum şubat 28 çekiyor bunu belirteyim 12 martta kan verdim yani 12. günü 2.20 çıktı yani negatif çok üzüldüm sonra 14 martta verdim yani 14.gunu beta hcg 8 çıktı 16 martta beta hcg 24 çıktı 18 martta beta hcg 107 çıktı

Merhaba 11 mart 2025 tr catlama iğnesi vuruldum ve bugün betahcg Değerim 2 çıktı , birinci sorum çatlatma iğnesinden sonra ki 15 gün nasıl hesaplanıyor 36 saat sonrasından mı başlamak gerekiyor yoksa vurulduktan sonra ki ilk günü mu birinci gün olarak almak gerekir ikincisi hesaplarıma göre yanlış hesaplamiyorsam eğer bugün 13 gün betahcg değerimin 2 çıkması negatif olduğunu ve bir daha yükselmeyeceğini mi gösterir ? Testlerimi de ekliyorum bu testler 10 ,11 ve 12. Gün testleri
12.gunundesin daha 25 26 mart kesin sonuç alırsın

şöyle söyleyeyim sana iyne gununu saymaszsk 14 gün geçmesi lazım en az senin 11 12 gün geçmiş erken yani olmayacağı anlamına gelmez birebir bu durumu şuan yeni yaşıyorum sana umut olayım 28 şubat da iğne oldum şubat 28 çekiyor bunu belirteyim 12 martta kan verdim yani 12. günü 2.20 çıktı yani negatif çok üzüldüm sonra 14 martta verdim yani 14.gunu beta hcg 8 çıktı 16 martta beta hcg 24 çıktı 18 martta beta hcg 107 çıktı
Çok ama çok teşekkür ederim o kadar umutsuzluğa kapildim ki içime umut oldunuz Allah razı olsun

olur olmaz orası nasip tabi ama 12 gün de belli olanda var benim gıbı 14 gün sonra da belli olanda var ama doktorumun dediği tek şey en erken 14 15 gün geçmesi gerektiği herkeste aynı olmuyor ilk hamimelegim de ise 15. gün negatif 16 .gun pozitif çıktı şimdi de 12 gün negatif 14 gün pozitif en güzeli beklemek umutsuzluğa kapılmak için erken

Günaydın ❤️Bugünde böyle çıktı ilk beş dakika da
Sabah ilk test ile , çarşamba günü yeniden kan vericem inşallah yükselme olur ama
Testin böyle çıkması bir umut oluyor içime bilmiyorum tamamen iğne etkisi geçseydi tek çizgi çıkardı gibi geliyor bana ama suan hayalet çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_1347.webp
    IMG_1347.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
23 martta betahcgye bakildi 11 martta çatlatma iğnesi oldum betahcg 2 çıktı çok üzüldüm 😔
gayet normal tabi olacak diyemem ama umut var yani 12.gün kan vermişsin sayarken iğne günü sayılmıyor benimde 12 gün beta 2.20 çıktı

Teşekkür ederim bana dua edin olur mu çarşamba günü kan testi vereceğim 🥺

Back
X