- 16 Ocak 2023
- 153
- 32
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce gebelik yaşadınız mı birde sorun var mı acaba rahatsızlığınizBen çatlatma iğnesi oldum iki kez, gebe kalmadım ama iğneyle birlikte vücutta beta hcg olduğu için bu tip ağrılar yaygın olarak gözüküyor. Şuanda vücudunuz hamilelik hormonuna vereceği tepkileri veriyor, umarım sonu güzel olur
Umarım isteyen herkes birgün tadar bu güzel duyguyuBen çatlatma iğnesi oldum iki kez, gebe kalmadım ama iğneyle birlikte vücutta beta hcg olduğu için bu tip ağrılar yaygın olarak gözüküyor. Şuanda vücudunuz hamilelik hormonuna vereceği tepkileri veriyor, umarım sonu güzel olur
Gayet normal yumurtan çatlıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimiz Rabbim isteyen herkese dek düz versin.
Amin inşallah sizde iğne oldunuz muGayet normal yumurtan çatlıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimiz Rabbim isteyen herkese dek düz versin
Ekim ayında klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde tedaviye başladık tutmadı o ay yeniden klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm 28 inde kontrolüm var buyuk ihtimalle o günden sonra da çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorumAmin inşallah sizde iğne oldunuz mu
Bende femara kullandım ilk bu Allah yüzümüze bakar ins bu seferEkim ayında klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde tedaviye başladık tutmadı o ay yeniden klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm 28 inde kontrolüm var buyuk ihtimalle o günden sonra da çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum
Bende femara kullandım ilk bu Allah yüzümüze bakar ins bu sefer
İğneyle hamile olan kimse yazmıyor hep olmayanlar var moralim çok bozukInsallah canım Rabbım isteyen herkese dek düz versin inşallah
Daha önce gebelik yaşamadım, bende de eşimde de herhangi bir sorun yok 11 aydır olmadı maalesefDaha önce gebelik yaşadınız mı birde sorun var mı acaba rahatsızlığıniz
Çok kafaya takıyoruz galiba inşallah en kısa zamanda mutlu haberler alırızDaha önce gebelik yaşamadım, bende de eşimde de herhangi bir sorun yok 11 aydır olmadı maalesef