• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi!!

Catced

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
153
32
18
Kızlar ben 20 Aralık'ta iğne vuruldum ilk gün bı ağrım olmadı dün ve bugün sol kasığımda ve belim de ağrılar oluyor kalçama ve bacağıma vuruyor bu süreçten geçenler deneyimlerini anlatabilir mi gebelik yaşayanlar bana ve okuyanlara da bı umut olur🌼

Ben çatlatma iğnesi oldum iki kez, gebe kalmadım ama iğneyle birlikte vücutta beta hcg olduğu için bu tip ağrılar yaygın olarak gözüküyor. Şuanda vücudunuz hamilelik hormonuna vereceği tepkileri veriyor, umarım sonu güzel olur ❤️

Gayet normal yumurtan çatlıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimiz Rabbim isteyen herkese dek düz versin

Ben çatlatma iğnesi oldum iki kez, gebe kalmadım ama iğneyle birlikte vücutta beta hcg olduğu için bu tip ağrılar yaygın olarak gözüküyor. Şuanda vücudunuz hamilelik hormonuna vereceği tepkileri veriyor, umarım sonu güzel olur ❤️
Daha önce gebelik yaşadınız mı birde sorun var mı acaba rahatsızlığıniz

Umarım isteyen herkes birgün tadar bu güzel duyguyu🌼

Amin inşallah sizde iğne oldunuz mu
Ekim ayında klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde tedaviye başladık tutmadı o ay yeniden klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm 28 inde kontrolüm var buyuk ihtimalle o günden sonra da çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum

Ekim ayında klomen çatlama iğnesi aşılama şeklinde tedaviye başladık tutmadı o ay yeniden klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm 28 inde kontrolüm var buyuk ihtimalle o günden sonra da çatlama iğnesi olurum diye düşünüyorum
Bende femara kullandım ilk bu Allah yüzümüze bakar ins bu sefer

Back