- 13 Ocak 2024
- 62
- 29
- 23
-
- Konu Sahibi misafirimm
Aşılama da tutmazsa diye düşünüyorum tüp bebek kadar olmasa da oda maliyetli bişey ve çok kafaya takıp yıprandığım için bu tedaviyle olmazsa bende direkt tüp bebek yaptırmak istiyorum2 kere çatlatma iğnesi vuruldum baskada vurulmadım 2-3 ay sonra asılama yaptırmayı düşünüyorum bence tüp bebekten once aşılama dene
Bence aşılamada dene aşılama 10 bin tüp bebek 100 bin yani tüp bebektede tutmama olasılı var sonucta enazından bu sürece kendini en az stresli birşekilde hazırla yavas yavas cunku bildiğimiz üzere stres aşırı önemli tek bu sebepten olmama durumu var şekil a ben hiçbir sıkıntı yokken eşimdede bendede olmuyor kısmet tabi herşey Allahtan ama cok kafaya takıyorum o da bir gerçek Rabbim isteyen bakabılecek gücü olan herkese versin inşallahAşılama da tutmazsa diye düşünüyorum tüp bebek kadar olmasa da oda maliyetli bişey ve çok kafaya takıp yıprandığım için bu tedaviyle olmazsa bende direkt tüp bebek yaptırmak istiyorum
Amin inşallahBence aşılamada dene aşılama 10 bin tüp bebek 100 bin yani tüp bebektede tutmama olasılı var sonucta enazından bu sürece kendini en az stresli birşekilde hazırla yavas yavas cunku bildiğimiz üzere stres aşırı önemli tek bu sebepten olmama durumu var şekil a ben hiçbir sıkıntı yokken eşimdede bendede olmuyor kısmet tabi herşey Allahtan ama cok kafaya takıyorum o da bir gerçek Rabbim isteyen bakabılecek gücü olan herkese versin inşallah
Evet verdi bi sıkıntı yok çok şükür bende de sadece yumurta tembelliği var başka bi sorun yok ama ilaç kullanıp yumurtam geliştiği halde tutmuyorEşiniz spermiyogram verdi mi?
Stresi bir kenara bırakın öncelikle inofolic yada inostol kullanin hamama gidin yada bı kaç günlük tatile. Çok tanıdığım var kaldıklarında yada tüp bebeğe gidecekleri zaman spontan gebe kalan :)Evet verdi bi sıkıntı yok çok şükür bende de sadece yumurta tembelliği var başka bi sorun yok ama ilaç kullanıp yumurtam geliştiği halde tutmuyor
Tatile de gittim ama çok stres yapıyorum yinede bu ay çok kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah bu ay tutar. İnofolic inostol ne için acabaStresi bir kenara bırakın öncelikle inofolic yada inostol kullanin hamama gidin yada bı kaç günlük tatile. Çok tanıdığım var kaldıklarında yada tüp bebeğe gidecekleri zaman spontan gebe kalan :)
Diğer aylardan farklı olarak bana bu ay estrofem verdi rahmi hazırlamak için dedi amaStresi bir kenara bırakın öncelikle inofolic yada inostol kullanin hamama gidin yada bı kaç günlük tatile. Çok tanıdığım var kaldıklarında yada tüp bebeğe gidecekleri zaman spontan gebe kalan :)
Zihninizin bir köşesinde o olduğu sürece zor üzgünüm. Yumurta kalitesi için. Bende çatlatma iğnesi kullandım oo çok güzel çatladı ikiz olur falan diye konuşurken saatli görev gibi yapmaktan iki ayda boş geçtiTatile de gittim ama çok stres yapıyorum yinede bu ay çok kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah bu ay tutar. İnofolic inostol ne için acaba
Östrojen vermişDiğer aylardan farklı olarak bana bu ay estrofem verdi rahmi hazırlamak için dedi ama