Çatlatma iğnesi

ayburcu27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
23
2
23
Arkadaşlar benim çatlatma iğnesinin ikincisini vurdum geçen cuma ağrılarım ara ara oluyor dördüncü gün test yaptım pozitif çıktı birde 15 inde yapacam o zaman net belli olur .Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı azalmıştı ilk günkü gibi değildi 8 aydır çekiyorum bu hastalığı eskisi gibi çok ağrımıyor du ama bu bir haftadır çok ağrıyor eskisi gibi hamilelikle alakası var mı bana yardımcı olur musunuz🥹🙏

Dördüncü gün yaptığınız testi lütfen dikkate almayın sonra üzülürsünüz. İğne karın ağrısı yapıyor maalesef en doğrusu kan testi olucaktır

Dördüncü gün yaptığınız testi lütfen dikkate almayın sonra üzülürsünüz. İğne karın ağrısı yapıyor maalesef en doğrusu kan testi olucaktır
6.cı gün yaptım negatif çıktı akşam üstü yaptım,nedenini bilen var mı arkadaşlar ve bir haftadır idrar yolu enfeksiyonum arttı şu an hiçbir şekilde ağrım yok kasıklarım karnım ağrımıyor 7.ci gün bugün.6.cı günde bebek olmasa bile pozitif çıkması lazım htcg hormonu var iğnede lütfen yardımcı olur musunuz

6.cı gün yaptım negatif çıktı akşam üstü yaptım,nedenini bilen var mı arkadaşlar ve bir haftadır idrar yolu enfeksiyonum arttı şu an hiçbir şekilde ağrım yok kasıklarım karnım ağrımıyor 7.ci gün bugün.6.cı günde bebek olmasa bile pozitif çıkması lazım htcg hormonu var iğnede lütfen yardımcı olur musunuz
Çatlatma iğnesinin içerisindeki hormonlardan dolayı testte pozitif görmüşsünüzdür

Peki geri Pozitife dönme ihtimali var mı hiçbir belirti yok 6.cı gün negatif çıktı adetime 11 gün var daha döner mi yoksa nu ah sa olumsuz mu bence olumsuz
Daha çok varmış adetinize, olumsuz demek için çok erken, belki geç döllenme olacak, ya da belki şuan döllendi diye hemen görünmüyor da olabilir, sabırla beklemek gerekiyor bence, adetiniz gecikirse test yapın en doğru o olur

Daha çok varmış adetinize, olumsuz demek için çok erken, belki geç döllenme olacak, ya da belki şuan döllendi diye hemen görünmüyor da olabilir, sabırla beklemek gerekiyor bence, adetiniz gecikirse test yapın en doğru o olur
Çok sağolun içim ferahladı,Hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mıdır acaba test yapıp 6.cı 7.ci testinde negatif görüp geri pozitife dönen var mıdır acaba

Her kadın ve her bebek özeldir, sizde belirti yok diye gebe değilim deneyin hemen, ben aylardır tüm belirtileri yaşıyorum ama gebelik olmadı daha hiç. Adetinizi bekleyin bence, sonra testte çıkarsa kanda da hayli hayli görünür inşallah ❤️❤️

Çok sağolun içim ferahladı,Hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mıdır acaba test yapıp 6.cı 7.ci testinde negatif görüp geri pozitife dönen var mıdır acaba
Tabiki de. O sizin bünyenizle alakalı demekki ilacın etkisi sizde 6.günde gitmiş. Zaten o günler de negatiften sonra pozitif bebek olsa bile göremezsiniz döllenme süresi en az 1 hafta 10 gün. Benm 11de negatif 16 da pozitif görmüştüm

Çok teşekkür ederim içim ferahladı.Sizde belirti var mıydı bende bugün 8.ci gün hiçbir belirti yok ve bide siz çok hareket ediyor muydunuz ben çok hareket ediyorum

Çok teşekkür ederim içim ferahladı.Sizde belirti var mıydı bende bugün 8.ci gün hiçbir belirti yok ve bide siz çok hareket ediyor muydunuz ben çok hareket ediyorum
Benm o seferde ki maalesef kimyasalla sonuçlandı. Şimdi ikinci iğneyi oldum bugün 3.günüm diğerinde hiçbir iğne etkisini yaşamadım ama bu sefer dün acayip kasık ağrım vardı bugün yine bişey yok.

Benm o seferde ki maalesef kimyasalla sonuçlandı. Şimdi ikinci iğneyi oldum bugün 3.günüm diğerinde hiçbir iğne etkisini yaşamadım ama bu sefer dün acayip kasık ağrım vardı bugün yine bişey yok.
O diğerinde sancınız var mıydı peki

Amin inşallah canm benmde teste daha 10 günüm var 🥲🥲
Aaa hadi bakalım inşallah ikimizlide olur inşallah bende belirti hiç yok rabbim yüzümüze bakar inşallah ama benim idrar yoku enfeksiyonum aşırı derecede arttı ve ağrırlara dayanamıyorum onla alakası da varmıdır bilmiyorum

Kızlar iğne olalı 16. Gün aşılama olalı 14 gün oldu bugün regl gunumdu henüz olmadım testler evde negatif çıkıyor adet sancılarım vardı hep bugün yok oldu gebelik olabilir ni

Aaa hadi bakalım inşallah ikimizlide olur inşallah bende belirti hiç yok rabbim yüzümüze bakar inşallah ama benim idrar yoku enfeksiyonum aşırı derecede arttı ve ağrırlara dayanamıyorum onla alakası da varmıdır bilmiyorum
Amin inşallah. Enfeksiyondan olabilir 🥹

X