Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin etkisi 14 gün sonra geçer.Dün acile gittik. Şiddetli ağrı ve mide bulantisindan. HCG 8 çıktı çatlatma iğnesi olalı bir hafta geçti. İğnenin etkisiyle mi o değerler çıktı yoksa hamile miyim acaba bilgisi olanlar paylaşabilir mi
Bende ayın 14 ünde iğne oldum umarım güzel sonuçlar alırız bu ay yoruldum artıkAyın 11 inde çatlatma iğnesi oldum. 6 gün geçti şuan ağrı başladı karın bölgesinde sağ tarafta normal mi
İnsaAllah hayırlısıylaBende ayın 14 ünde iğne oldum umarım güzel sonuçlar alırız bu ay yoruldum artık
Naptın canım tekrar kan verdin mi ? Yükselme veya düşüş varmı iğneden kaynaklımıymısİnsaAllah hayırlısıyla
Bugün verdim sağlık ocagina yarın çıkar dediler. Siz naptinizNaptın canım tekrar kan verdin mi ? Yükselme veya düşüş varmı iğneden kaynaklımıymıs
Dün test yaptım canım etkisi geçmiş mi iğnenin diye çok silik çıktı iğne gününü sayarsam dün 9.gündü bugün 10.gündeyim bekleyip pazartesi yapıcam ama ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum akıntım yapışkan kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiç bir belirtil yok bu ay da es oldu bence bakalım ümidim kalmadı yaniBugün verdim sağlık ocagina yarın çıkar dediler. Siz naptiniz.
Bugün verdim sağlık ocagina yarın çıkar dediler. Siz naptiniz
Ben de 14ünde iğne yaptırdım bekliyorum aynıyızBende ayın 14 ünde iğne oldum umarım güzel sonuçlar alırız bu ay yoruldum artık
Ben hamile değilim malesef kanda cıkmadi değerler iyce düşmüşDün test yaptım canım etkisi geçmiş mi iğnenin diye çok silik çıktı iğne gününü sayarsam dün 9.gündü bugün 10.gündeyim bekleyip pazartesi yapıcam ama ben hiç hamile olduğumu düşünmüyorum akıntım yapışkan kaşık ağrısı göğüs ağrısı hiç bir belirtil yok bu ay da es oldu bence bakalım ümidim kalmadı yani
Ay hadi bakalım ikimiz de güzel sonuçlar alırız inşallahBen de 14ünde iğne yaptırdım bekliyorum aynıyız
Kaçıncı gün yaptın canımBen hamile değilim malesef kanda cıkmadi değerler iyce düşmüş
İnşallah canımAy hadi bakalım ikimiz de güzel sonuçlar alırız inşallah
Haberleşelim canım mutlaka ağrın hassasiyetin felan var mı nasıl gidiyor ?İnşallah canım
Ya benim midem bulanıyor üç gündür ama bugün daha hafif. İki gündür aşırı yorgunluk ve gerginlik vardı. Başta karnımda doluluk hissi vardı arada ağrıyordu. Ama o da varla yok arası oldu. Bunlar iğnenin yan etkileri olabilir. İlk kez kullandım çünkü. Ümitlenmek istemiyorum o yüzden erken test falan yapmayacağım. Senin nasıl gidiyor canımHaberleşelim canım mutlaka ağrın hassasiyetin felan var mı nasıl gidiyor ?
12. Gün ve adet oldum zaten 13. GündeKaçıncı gün yaptın canım
Üzülme inşallah bi sonraki ay tutar Allah’ın bir bildiği vardır Allahtan iste geleyim gönlünce olur inşallah12. Gün ve adet oldum zaten 13. Günde
Benimde mide bulantım var ama ben her zaman mide bulantısı çeken bi insan olduğum için onu baz almıyorum dün ara ara kramp şeklinde şiddetli sancı girdi göğüslerim dolgun ama ağrım yok . Normalde yumurtlama döneminden itibaren göğüs ağrısı çekerdim. Akıntım beyaz geliyor ama iç çamaşırımı kuruyunca kirletiyor dün ve bugün ıslak şeklinde geldi normaldedir hep böyle geldiği için gebeliğe yoramıyorumYa benim midem bulanıyor üç gündür ama bugün daha hafif. İki gündür aşırı yorgunluk ve gerginlik vardı. Başta karnımda doluluk hissi vardı arada ağrıyordu. Ama o da varla yok arası oldu. Bunlar iğnenin yan etkileri olabilir. İlk kez kullandım çünkü. Ümitlenmek istemiyorum o yüzden erken test falan yapmayacağım. Senin nasıl gidiyor canım