COk erken igneden 14 gun sonra test yapin mesela nrnim 14.gun negatifti 17.gun pozitife Döndü peki
İyim canım sen nasılsın Gün içerisinde iyidim de bir saat önce karnımda kasıklarımda agrı birazda halsizlik oldu gün içinde kendimi yordugum içinde olabilirCanım bugün nasılsın
Regli olacakmış gibi bacaklarımda da agrı var ama hafifİyim canım sen nasılsın Gün içerisinde iyidim de bir saat önce karnımda kasıklarımda agrı birazda halsizlik oldu gün içinde kendimi yordugum içinde olabilir
Benimde ikinci denemem ama benim letu ile ovitrelle iğnesi kullandım. Bakalım bu ay nolucak7.gün erken olmuş igne etkisi olabiliyo yanıltıcı olabiliyo canım senin aşılamamıydı birde ilk denemen mi benim aşılama deyil femara gonal f ile gelişti çatlama ignesi vurdum bu ikinci denemem diyer denememde 17 inci günde regli oldu bu ayda 17 gün geçsin o zaman test yapacam tekrar doktorumda o tarihlerde yap dedi bakalım nasip rabim inşallah nasip eder zor süreçler tedavi hastane falanda çok beklemek acaba lar yıpratıyor insanı
Benim türkiyedeki gonal f 300 dü ovitrelle bu ayki farklıdıBenimde ikinci denemem ama benim letu ile ovitrelle iğnesi kullandım. Bakalım bu ay nolucak
Geliştirme ignesi buydu bundan 5 kutu yaptık 75 doz birer gün arayla türkiyeden peşpeşe yaptık igneleri çatlatma igneside iki adet vurdu türkiyeyede yaptıgı birtaneydiBenim türkiyedeki gonal f 300 dü ovitrelle bu ayki farklıdı
Valla bende biraz halsizim ara da bi sabah sol tarafa ağrı girdi ama şuan iyiyimİyim canım sen nasılsın Gün içerisinde iyidim de bir saat önce karnımda kasıklarımda agrı birazda halsizlik oldu gün içinde kendimi yordugum içinde olabilir
Aşılamanın 8.gününden herkese merhaba nasılız bugün kızlarGeliştirme ignesi buydu bundan 5 kutu yaptık 75 doz birer gün arayla türkiyeden peşpeşe yaptık igneleri çatlatma igneside iki adet vurdu türkiyeyede yaptıgı birtaneydi
Ben iyim sen nasılsın canımAşılamanın 8.gününden herkese merhaba nasılız bugün kızlar
Senin 8 inci günü benim 10 cu günümAşılamanın 8.gününden herkese merhaba nasılız bugün kızlar
Valla sabırsızlıkla bekliyorum günler geçsin de inşallah ikimiz de pozitifi görürüz benim bugün çok hafif bi karın ağrım oluyor ara ara yoksa gayet iyiyimSenin 8 inci günü benim 10 cu günüm
İnşallah canım rabim isteyen bekleyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasip etsin bizedeValla sabırsızlıkla bekliyorum günler geçsin de inşallah ikimiz de pozitifi görürüz benim bugün çok hafif bi karın ağrım oluyor ara ara yoksa gayet iyiyim
Dün idrarda yaptım ama ilk idrar deyildi negatif çıktı dedim igne etkisi devam ediyormu diye ama negatif görünce etkisi geçmiş tabi biryandan acba hamilelikte mi olmadı kendime daha erken diye teselli ediyorumSen evde test yapmayı düşünüyor musunn
Yok canım daha zaten 14. Günden sonra inşallah pozitif görürüzDün idrarda yaptım ama ilk idrar deyildi negatif çıktı dedim igne etkisi devam ediyormu diye ama negatif görünce etkisi geçmiş tabi biryandan acba hamilelikte mi olmadı kendime daha erken diye teselli ediyorum
İnşallah canımYok canım daha zaten 14. Günden sonra inşallah pozitif görürüz
Kesinlikle günler geçmiyor ikimizde aynı 10.günümüzdeyiz inşallah güzel sonuçlar alırızBende 10. Günümdeyim kızlar beklemek sabr işi gerçekten çok zor günler geçmiyor sanki