Yok canim bende bisey yok kesin değilim zaten hiç umudum kalmadı inşallah senin belirtilerin devam eder sonucunda guzel olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim bende bisey yok kesin değilim zaten hiç umudum kalmadı inşallah senin belirtilerin devam eder sonucunda guzel olur inşallah
Rabim kolaylık versin canım doktor deyişikligi iyi olmuş iyi bir doktor denk gerilirsensense rabimde nasip ederse tez zamanda hayırlı evlat nasip olur inşallah sürecini paylaş canımBende şimdi çıktım doktordan famera verdi pazartesi başlıycam değerlerimize sonuçlarımıza göre normal yolla gebe kalma şansım yüksek biraz stres gibi dedi başka bir dokttora geldim bu sefer alternatif olması için daha umut verdi sanki yada bizler bir umuda tutunmaya çalışıyoruz bu benim annemin de doktoru daha tecrübeli olur diye düşündük bakalım ilaca başlayacağım yumurtalar var baya dedi hayırlısı yine buradan sürecimi sizlerle paylaşırım
Öyle biz çok aceleci davranıyoruz olsun hemencecik istiyoruz zaten bizim sabısızlıgımız stres engel oluyor benim mesala pcos var aslında tedavisiz bile olabilme şansım varken ben stres yönetemiyorum tedavi bile sonuç alamıyorum nasip en önemli rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur bu ay olmasa akışına bırakıp şubat ayına kadar olursa olur olmasa şubat sonrası tedavi başlarımDoktor yönlendirmesi çok önemli canım bence şeyi sor yani doğal yolla gebe kalma olasılığı varsa dene derim aşılama yada çatlatma benim doktorum bu süreç 3 ayı bulur dedi bizde biraz fazla heyecanlıyız galiba şıp diye olsun istiyoruz bana dedi deneyin normal yolla gebe kalma çok büyük sebepler yok dedi bakalım inşallah
Anlamadım canım bugünkü testi sonucunu haber edermisin çok merak ediyorum seninle aynı günler olup halen regli olamayınca inşallah hamiş haberini verirsin bende belki ümitlene bilirimEvet canım oluyor
Vajinal akintim ara ara oluyor canım senin ile aynı şuan saat burada sabah 7 doktorum öğlen 1 de geliyor heyecandan uyuyamıyorum tabii haber ederim seni inşallah güzel sonuç alirim ama açıkçası pek ümidim de yok çünkü 4günde sonuç değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısıAnlamadım canım bugünkü testi sonucunu haber edermisin çok merak ediyorum seninle aynı günler olup halen regli olamayınca inşallah hamiş haberini verirsin bende belki ümitlene bilirim
Yaa kıyamam o heyecan gerçekten çok farklı rabim inşallah boşa çıkarmaz bol bol dua et bizim burda saat şuan 09,49 bende dün doktorka konuştum yabancı oldugu için zor anlaşıyoz oda bugün kanda yap dedi ben beklemek istemiyorum dedi eyer olmasam kontrole gelirim test yapar bakarsınız diyer ay olmayınca baya sabırsızdım bu ay öyle yapmak istiyorum doktorda salı günü boşum o gün gelin dedi işte ya yarın yada pazartesi günü evde tekrar yapıcam olmasa regli tabi salı günüde doktora gidicemVajinal akintim ara ara oluyor canım senin ile aynı şuan saat burada sabah 7 doktorum öğlen 1 de geliyor heyecandan uyuyamıyorum tabii haber ederim seni inşallah güzel sonuç alirim ama açıkçası pek ümidim de yok çünkü 4günde sonuç değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısı
Canım benim dün agrım vardı ara ara karnımda dedim herhalde regli olucam ama olmadım akıntı oluyordu lazboya gidicem bu sabah yine akıntı vardı süt gibi dünki sanki yumurtlama akıntısı gibiydi onu dışında midemde yanma vardı göğüslerim aynı işi dokununca agrıyo arada agrı giriyor bir anda uykum herzaman geliyo öyle ama bunları hamilelige baglayamıyorum çünkü daha öncede böyle belirti olmuştu tek deyişiklik regli bu kadar uzun olmamıştıYaa kıyamam o heyecan gerçekten çok farklı rabim inşallah boşa çıkarmaz bol bol dua et bizim burda saat şuan 09,49 bende dün doktorka konuştum yabancı oldugu için zor anlaşıyoz oda bugün kanda yap dedi ben beklemek istemiyorum dedi eyer olmasam kontrole gelirim test yapar bakarsınız diyer ay olmayınca baya sabırsızdım bu ay öyle yapmak istiyorum doktorda salı günü boşum o gün gelin dedi işte ya yarın yada pazartesi günü evde tekrar yapıcam olmasa regli tabi salı günüde doktora gidicem
Birde bende kabızlık var 5 6 gündürCanım benim dün agrım vardı ara ara karnımda dedim herhalde regli olucam ama olmadım akıntı oluyordu lazboya gidicem bu sabah yine akıntı vardı süt gibi dünki sanki yumurtlama akıntısı gibiydi onu dışında midemde yanma vardı göğüslerim aynı işi dokununca agrıyo arada agrı giriyor bir anda uykum herzaman geliyo öyle ama bunları hamilelige baglayamıyorum çünkü daha öncede böyle belirti olmuştu tek deyişiklik regli bu kadar uzun olmamıştı
Canım ben regli oluyorum herhalde lavaboda penbe akıntı geldiVajinal akintim ara ara oluyor canım senin ile aynı şuan saat burada sabah 7 doktorum öğlen 1 de geliyor heyecandan uyuyamıyorum tabii haber ederim seni inşallah güzel sonuç alirim ama açıkçası pek ümidim de yok çünkü 4günde sonuç değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısı
Bu kadar geçikince ümitlenmiştim ne yazıki bu ayda olmadıVajinal akintim ara ara oluyor canım senin ile aynı şuan saat burada sabah 7 doktorum öğlen 1 de geliyor heyecandan uyuyamıyorum tabii haber ederim seni inşallah güzel sonuç alirim ama açıkçası pek ümidim de yok çünkü 4günde sonuç değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısı
Anladim canim insallah güzel sonuç alirsin ben gittim doktora doktora ultrasonla bakti tabakayi göremedim dedi adet oldun mu dedi olmadim dedim dediğim gibi ultrasonda tabakası göremedim dedi sali günü tekrar gel bakalım dediYaa kıyamam o heyecan gerçekten çok farklı rabim inşallah boşa çıkarmaz bol bol dua et bizim burda saat şuan 09,49 bende dün doktorka konuştum yabancı oldugu için zor anlaşıyoz oda bugün kanda yap dedi ben beklemek istemiyorum dedi eyer olmasam kontrole gelirim test yapar bakarsınız diyer ay olmayınca baya sabırsızdım bu ay öyle yapmak istiyorum doktorda salı günü boşum o gün gelin dedi işte ya yarın yada pazartesi günü evde tekrar yapıcam olmasa regli tabi salı günüde doktora gidicem
O nasıl birşey anlamadım kanda baktı mı peki? Salı günü inşallah güzel sonuç alırsın canım ben regli oluyorum az az var çok üzgünüm ama yapabileceğimde birşey yok rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok yıprandım artık akışına bırakmak istiyorum doktor salı günü gel dedi gidicem insülin direnci falan ölçütürücem bende polikist Oliver var onu insülin direnci olunca yumurta gelişimi falan etkiliyo kilo veremiyom kilo alıyorum hem polikist Oliver kilo verince kendiliginden olabiliyor tedavi öncesi biraz kilo veririm vucutdumda dinlenir inositol diye bir ilaç var onu kullanmam için vermişti duydunmu sen böyle birşey onu kullanmaya devam ederim eyer doktorda uygun görürse türkiyeye şubatta dönüyorum o zaman aşılama yada tüp bebek tedavisi falan düşünüyorum rabim imtihanımız kolaylaştırsın hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAnladim canim insallah güzel sonuç alirsin ben gittim doktora doktora ultrasonla bakti tabakayi göremedim dedi adet oldun mu dedi olmadim dedim dediğim gibi ultrasonda tabakası göremedim dedi sali günü tekrar gel bakalım dedi
O nasıl birşey anlamadım kanda baktı mı peki? Salı günü inşallah güzel sonuç alırsın canım ben regli oluyorum az az var çok üzgünüm ama yapabileceğimde birşey yok rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok yıprandım artık akışına bırakmak istiyorum doktor salı günü gel dedi gidicem insülin direnci falan ölçütürücem bende polikist Oliver var onu insülin direnci olunca yumurta gelişimi falan etkiliyo kilo veremiyom kilo alıyorum hem polikist Oliver kilo verince kendiliginden olabiliyor tedavi öncesi biraz kilo veririm vucutdumda dinlenir inositol diye bir ilaç var onu kullanmam için vermişti duydunmu sen böyle birşey onu kullanmaya devam ederim eyer doktorda uygun görürse türkiyeye şubatta dönüyorum o zaman aşılama yada tüp bebek tedavisi falan düşünüyorum rabim imtihanımız kolaylaştırsın hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
O nasıl birşey anlamadım kanda baktı mı peki? Salı günü inşallah güzel sonuç alırsın canım ben regli oluyorum az az var çok üzgünüm ama yapabileceğimde birşey yok rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok yıprandım artık akışına bırakmak istiyorum doktor salı günü gel dedi gidicem insülin direnci falan ölçütürücem bende polikist Oliver var onu insülin direnci olunca yumurta gelişimi falan etkiliyo kilo veremiyom kilo alıyorum hem polikist Oliver kilo verince kendiliginden olabiliyor tedavi öncesi biraz kilo veririm vucutdumda dinlenir inositol diye bir ilaç var onu kullanmam için vermişti duydunmu sen böyle birşey onu kullanmaya devam ederim eyer doktorda uygun görürse türkiyeye şubatta dönüyorum o zaman aşılama yada tüp bebek tedavisi falan düşünüyorum rabim imtihanımız kolaylaştırsın hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Böyle bir ilaç canımO nasıl birşey anlamadım kanda baktı mı peki? Salı günü inşallah güzel sonuç alırsın canım ben regli oluyorum az az var çok üzgünüm ama yapabileceğimde birşey yok rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok yıprandım artık akışına bırakmak istiyorum doktor salı günü gel dedi gidicem insülin direnci falan ölçütürücem bende polikist Oliver var onu insülin direnci olunca yumurta gelişimi falan etkiliyo kilo veremiyom kilo alıyorum hem polikist Oliver kilo verince kendiliginden olabiliyor tedavi öncesi biraz kilo veririm vucutdumda dinlenir inositol diye bir ilaç var onu kullanmam için vermişti duydunmu sen böyle birşey onu kullanmaya devam ederim eyer doktorda uygun görürse türkiyeye şubatta dönüyorum o zaman aşılama yada tüp bebek tedavisi falan düşünüyorum rabim imtihanımız kolaylaştırsın hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok canim kan verme suanlik dedi ultrasonda tabakayi göremedim dedi sali tekrar gel bakalım dedi yani ultrasonda gözükmüyor ama adette olmuyorum diye oda birsey yapamıyor anca kontrol ediyor evet canım benimde aynı senin gibi rahatsızlığım insulin için hap verdi kullanıyorum ama sınırdaydi d3 vitamin çok düşüktü onun ilacını da kullanıyorum kucuk kis var demişti onun içinde klomen felan kullanmıştım oda bitti suan kis felan gözükmüyor ultrasonda onunla alakalı bisey demedi bidaha bakalım nasip ya ilaçlarımdan birtek folbiol folikasit kullanıyorum suan yani olmuyor ultrasonda da gözükmüyor vajinal akintim var arada bel ağrım kabizli göğüs hassasiyeti yok hiç ama adette olmadim henüz blmiyorum çok karışık ilk yumurta catlatma ignem normalde mam gerekiyormuş adet ama olmadim 19. Gundeyim resmen ama ultrasonda bisey yok salı tekrar gidicem bakayimO nasıl birşey anlamadım kanda baktı mı peki? Salı günü inşallah güzel sonuç alırsın canım ben regli oluyorum az az var çok üzgünüm ama yapabileceğimde birşey yok rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak çok yıprandım artık akışına bırakmak istiyorum doktor salı günü gel dedi gidicem insülin direnci falan ölçütürücem bende polikist Oliver var onu insülin direnci olunca yumurta gelişimi falan etkiliyo kilo veremiyom kilo alıyorum hem polikist Oliver kilo verince kendiliginden olabiliyor tedavi öncesi biraz kilo veririm vucutdumda dinlenir inositol diye bir ilaç var onu kullanmam için vermişti duydunmu sen böyle birşey onu kullanmaya devam ederim eyer doktorda uygun görürse türkiyeye şubatta dönüyorum o zaman aşılama yada tüp bebek tedavisi falan düşünüyorum rabim imtihanımız kolaylaştırsın hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah salı günü güzel gelişmeler olur canım bende 19 ci güne kadar olmayınca ümütlenmiştim ama olmadı yaa nasıl birşey artık tedavi yapmak istemiyorum çok yoruldum bir kaç ay rahat bırakmak istiyorum Allah yardımız olsun yıllarca bu süreci yaşayanları şimdi anlıyorum nasıl kadırabiliyorlar yaa rabim isteyen dileyen bakabilecek herkes nasip etsinYok canim kan verme suanlik dedi ultrasonda tabakayi göremedim dedi sali tekrar gel bakalım dedi yani ultrasonda gözükmüyor ama adette olmuyorum diye oda birsey yapamıyor anca kontrol ediyor evet canım benimde aynı senin gibi rahatsızlığım insulin için hap verdi kullanıyorum ama sınırdaydi d3 vitamin çok düşüktü onun ilacını da kullanıyorum kucuk kis var demişti onun içinde klomen felan kullanmıştım oda bitti suan kis felan gözükmüyor ultrasonda onunla alakalı bisey demedi bidaha bakalım nasip ya ilaçlarımdan birtek folbiol folikasit kullanıyorum suan yani olmuyor ultrasonda da gözükmüyor vajinal akintim var arada bel ağrım kabizli göğüs hassasiyeti yok hiç ama adette olmadim henüz blmiyorum çok karışık ilk yumurta catlatma ignem normalde mam gerekiyormuş adet ama olmadim 19. Gundeyim resmen ama ultrasonda bisey yok salı tekrar gidicem bakayim
Amin canım benim inşallah peki sen regl oldun mu kesinİnşallah salı günü güzel gelişmeler olur canım bende 19 ci güne kadar olmayınca ümütlenmiştim ama olmadı yaa nasıl birşey artık tedavi yapmak istemiyorum çok yoruldum bir kaç ay rahat bırakmak istiyorum Allah yardımız olsun yıllarca bu süreci yaşayanları şimdi anlıyorum nasıl kadırabiliyorlar yaa rabim isteyen dileyen bakabilecek herkes nasip etsin
Yani olmadım desem kendimi kandırırım az az akıntı şeklinde var şimdilik sonrasında artar büyük ihtimalAmin canım benim inşallah peki sen regl oldun mu kesin