14.gun test yapın bence şimdi yapsanız yalancı pozitif görebilirsinizMerhaba arkadaşlar bende polikistik over var bundan çok önce kullandığım ilaçlarımı yazmıştım ama doktordan memnun kalamadığımız için değiştirdik yeni doktoruma gittiğimde bütün sonuçlarıma baktı ve adetin 5. Günü klomen başlamamı söyle sabah akşam tok karnına 5 gün kullan 6. Gün kontrol dedi kontörle gittim yumurtlama takibi yaptı üçer gün arayla üçüncü gişimde çatlatma iğnesi yaptı bugün 8. Günüm içim içime sığmıyor acaba testi ne zaman yapmalıyım doktor adet tarihine kadar bekle dedi ama benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar bilgi verirmisiniz acaba ne zaman test yapmalıyım
Acaba oldumu bu sefer daha ilk iğne deneyimim içim içme sığmıyor inşallah vardır14.gun test yapın bence şimdi yapsanız yalancı pozitif görebilirsiniz
İnsallah olmuşturAcaba oldumu bu sefer daha ilk iğne deneyimim içim içme sığmıyor inşallah vardır
Yaaa ne kadar güzel aşılamanı hangi şehr ve hastanede oldunuz acaba bilgi verirmisin canım bilinçsiz olmak istemiyorumBen aşılama sonrası 15. Gün kan vermiştim adetime 5 gün vardı ama meraktan sabredemedim sonuç çıkmıştı
İzmir de oldum Ege şehir hastanesi var özel hastane orda oldum yanlış olmasın bin tl civarıydı sanırım ücreti tam hatırlamıyorum o gün çok telaşlıydıYaaa ne kadar güzel aşılamanı hangi şehr ve hastanede oldunuz acaba bilgi verirmisin canım bilinçsiz olmak istemiyorum
Merhaba :) Bende Polikistik overlıyım. Bende çatlatma iğnesi oldum bu ay bugün 5. günüm aynı senin gibi içim içime sığmıyor ama beklememiz lazım bana 25 inde adet olmamışsan test yap dedi doktorum inşallah güzel sonuçlar alırız :)Merhaba arkadaşlar bende polikistik over var bundan çok önce kullandığım ilaçlarımı yazmıştım ama doktordan memnun kalamadığımız için değiştirdik yeni doktoruma gittiğimde bütün sonuçlarıma baktı ve adetin 5. Günü klomen başlamamı söyle sabah akşam tok karnına 5 gün kullan 6. Gün kontrol dedi kontörle gittim yumurtlama takibi yaptı üçer gün arayla üçüncü gişimde çatlatma iğnesi yaptı bugün 8. Günüm içim içime sığmıyor acaba testi ne zaman yapmalıyım doktor adet tarihine kadar bekle dedi ama benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar bilgi verirmisiniz acaba ne zaman test yapmalıyım
Ne kadar süredir evlisiniz acaba benimde içim içime sığmıyor bugün iğneyi olalı 13. Birliktelik 12. GünümMerhaba :) Bende Polikistik overlıyım. Bende çatlatma iğnesi oldum bu ay bugün 5. günüm aynı senin gibi içim içime sığmıyor ama beklememiz lazım bana 25 inde adet olmamışsan test yap dedi doktorum inşallah güzel sonuçlar alırız :)
3 yıllık evliyiz. Evlendiğimiz günden beri de çocuk istiyoruz. Nasip inşallah bu aya olur. Siz kaç yıllık evlisiniz ? bana 4 gün birliktelik yeterli dedi doktorum. Sizinki farklı mı söyledi ?Ne kadar süredir evlisiniz acaba benimde içim içime sığmıyor bugün iğneyi olalı 13. Birliktelik 12. Günüm
Biz 1buçuk senelik evliyiz evlendiğim günden beri hiç korunmadım olmayınca doktora başvurdum bana doktorum iğneden üç gün önce ilişki yok demişti iğnenin yapıldığı günde ilişki yoktu iğnenin eritesi günü iğne vıruldupum saatte ilişki dedi üçer saat arayla günde üç kez önerdi başka yok dedi böyle iki gün devam esin bu iki gün çok önemli dedi3 yıllık evliyiz. Evlendiğimiz günden beri de çocuk istiyoruz. Nasip inşallah bu aya olur. Siz kaç yıllık evlisiniz ? bana 4 gün birliktelik yeterli dedi doktorum. Sizinki farklı mı söyledi ?
Böyle söylemesinin sebebide hani saatli ve aralıklı spermin kalitesi düşmesin diyeymiş3 yıllık evliyiz. Evlendiğimiz günden beri de çocuk istiyoruz. Nasip inşallah bu aya olur. Siz kaç yıllık evlisiniz ? bana 4 gün birliktelik yeterli dedi doktorum. Sizinki farklı mı söyledi ?
İğnenin etkisimi hala bilmiyorum bugün iğne olalı 13. Günüm karnımda batmalar kramplar be sürekli sanki idrarımı yapıyorum gibi bir anda gelen akıntılar var birde sürekli bir uyku hali ve idrara çıkma durumu var böyle kasıklarıma sürekli bıçak batıyor gibi oluyor hem sağ hemde sol sizde nasıl belirtiler var acaba3 yıllık evliyiz. Evlendiğimiz günden beri de çocuk istiyoruz. Nasip inşallah bu aya olur. Siz kaç yıllık evlisiniz ? bana 4 gün birliktelik yeterli dedi doktorum. Sizinki farklı mı söyledi ?
13.güne pek fazla iğne etkisi kalmıyor diyorlar ama bana sizinki hamilelik belirtisi gibi geldi. İnşallahta öyledir. Benim sağ sol kasıkta batmalar var ama daha 6.günüm erken diye pek umutlanmak istemiyorumİğnenin etkisimi hala bilmiyorum bugün iğne olalı 13. Günüm karnımda batmalar kramplar be sürekli sanki idrarımı yapıyorum gibi bir anda gelen akıntılar var birde sürekli bir uyku hali ve idrara çıkma durumu var böyle kasıklarıma sürekli bıçak batıyor gibi oluyor hem sağ hemde sol sizde nasıl belirtiler var acaba
İğneden sonra mı 14. Gün yoksa çatlamadan sonra mı benim bugün iğneden itibaren 15. Gün çatlamadan sayarsak 14. Gün14. Gün yapabilirsiniz.
İnşallah canım zaten sonuç pozitif çıkarsa paylaşıcam sizinle13.güne pek fazla iğne etkisi kalmıyor diyorlar ama bana sizinki hamilelik belirtisi gibi geldi. İnşallahta öyledir. Benim sağ sol kasıkta batmalar var ama daha 6.günüm erken diye pek umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?