Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beernaa1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
79
44
18
31
Bugün çatlatma iğnesinin 3. Günü
çok ağrılı geciyor kasık bel uyku iğne olup bu şekilde yaşayan varmı arkadaşlar ? Dört gözle günlerin geçmesini bekliyorum test yapmak için

çok ağrılı geciyor kasık bel uyku iğne olup bu şekilde yaşayan varmı arkadaşlar ? Dört gözle günlerin geçmesini bekliyorum test yapmak için
Benim sadece 4 ve 5.gun dolgunluk hissi vardı o da geçti bende bekliyorum sekizinci gün bugün

Ben de 20 eylülde yaptırdım canım benim de çok ağrılı geçti hatta ilişkiyi bile zor gerçekleştirdim yürüyünce bile çok acıyodu kasıklarım, 4gün pek iş yapmadan yattım 5.günde normale dönmüştüm. İnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Afedersiniz benimde o şekilde çok zorlandım ilişki sırasında yuruyemiyorum ağrıdan yatıyorum hep ins gecer 2gun sonra peki ilk çatlatma ignenizmiydi ?

Afedersiniz benimde o şekilde çok zorlandım ilişki sırasında yuruyemiyorum ağrıdan yatıyorum hep ins gecer 2gun sonra peki ilk çatlatma ignenizmiydi ?
5.gün de rahatlamaya başlarsın canım merak etme ağır iş yapmamaya çalış. Ben 2 kez klomen bu ay da femara kullandım ama son 2 tanesinde iğne oldum. Geçen ay da aynı ağrıları 5.güne kadar çekmiştim o yüzden bu ay iğneden sonra iş yapmamaya dikkat ettim. İnşaAllah bu ay tutturabilmişimdir

Ay ins canım hakkında hayırlısı olsun yok iş yapmiyorum yatıyorum hep ins bu ay yüzümüz güler güzel haberler alırız

Iyi günler kızlar bende bugün doktora gittim soldaki yumurtan çok güzel seviyeye gelmiş dedi adete 10 gün var catlamamis çatlamaz dedi iğne yapayım dedi catlatma iğnesi yaptı

Kaçıncı günündesin canım? Ben 15.gündeyim 11.günden itibaren testlerim hep silik çizgi çıkıyo ama dün adet sancısı çektim bugun yok ağrım ama adet olucam büyük ihtimal o yüzden sakın 15.günden önceki testlere güvenme derim ya da erken gebelik testi değil de normal kaset testlerden alıp bak benim yaptığım hataya düşme canım

7. Gundeyim canım bugün ama ağrılarım hiç geçmedi özellikle belim sırtım çok ağrıyor bugün yaptım testi çok merak ettim bı heycan başka silinik görünce ama sonra ilaç etkisi dedim gevistirdim ama ara ara gidip bakıyorum

Zaten iğne etkisi olduğunu bildiğimiz halde sırf o iki çixginin heyecanını yaşamak için yapıyoruz ne güzel bi duygu dimii inşaAllah tez zamanda pozitifi doğru şekilde görürüzde gerçek mutluluğu yaşarız

Aynen canım ya vllha güzel bı his ins doğrusunu yaşarız tez zamanda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…