Merhaba arkadaşlar Kasım 30 da adet oldum adetimin 2günü yani 1 de klomen kullandım yumurtalarım büyümedi ikitane yumurta büyütme iğnesi oldum istenilen boyuta gelince de çatlatma iğnesi vuruldum bugun 11gün bu arada 2. Kez aynı tedaviyi oluyorum kasıklarımda agrı gaz sancısı aşırı gaz yaptı ben de sizde nasıldı sizce bu ay hamile kalabilir miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi Filizzzli
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma iğnesi 2020
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Bu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem değil bu belirtiler bende de vardı ama negatif bazılarında pozitif ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum Kasım ve Aralık bu gün yine adet oldum ve şimdi hsg çekilecek bakalım hayırlısıMerhaba arkadaşlar Kasım 30 da adet oldum adetimin 2günü yani 1 de klomen kullandım yumurtalarım büyümedi ikitane yumurta büyütme iğnesi oldum istenilen boyuta gelince de çatlatma iğnesi vuruldum bugun 11gün bu arada 2. Kez aynı tedaviyi oluyorum kasıklarımda agrı gaz sancısı aşırı gaz yaptı ben de sizde nasıldı sizce bu ay hamile kalabilir miyim
Bende klomen bitirdim buguniğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınız
canım benim 36 saat sonra ağrılarım başladı hala devam ediyor karınıma dokununca ağrıyor
Hayır canım bu 2. Denemem ilkinde olmadı bu da olmadı gibi adetime 9 gün var. Bakalım kısmetilk kez mi yapıldı
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
inşALLAH olur adete kadar mı beklıyoruz .ğne yapıldıktan sonraHayır canım bu 2. Denemem ilkinde olmadı bu da olmadı gibi adetime 9 gün var. Bakalım kısmet
kızlar
bende dün iğne oldum bakalım inşallah hayırlı haberler alırızBende klomen bitirdim buguniğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınız
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
İnşALLAHkızlar
bende dün iğne oldum bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez benim bugun şiddetli ağrılarım oldu akşama doğru geçtiİnşALLAH
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bende hiç ağrı yokİnşallah emeklerimiz boşa gitmez benim bugun şiddetli ağrılarım oldu akşama doğru geçti
Herkeste aynı olmuyor. Daha yeni başlayabilir deBende hiç ağrı yok
- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Bilmiyorum arttık hayırlısı olsun İnşALLAH hepimiz içinHerkeste aynı olmuyor. Daha yeni başlayabilir de
AminnnBilmiyorum arttık hayırlısı olsun İnşALLAH hepimiz için
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Test
İçin çok erken ilk mi seninBugun 12.gunum bende de asiri kas agrilari ve ayni belirtiler var bugun test yaptim negatif
- 12 Temmuz 2020
- 56
- 38
- 8
- 27
Canım hsg nerede çektireceksin eger benmde bu ay tutmadıysa çekilecegğimdeBu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem değil bu belirtiler bende de vardı ama negatif bazılarında pozitif ben 2 kez çatlatma iğnesi oldum Kasım ve Aralık bu gün yine adet oldum ve şimdi hsg çekilecek bakalım hayırlısı
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Evet ilk doktora mesaj attim o cevap yazana kadar dayanamadim yaptim sonuc maalesef insallah 12.gun oldugu icin erkendir o yuzden cikmamistirTest
İçin çok erken ilk mi senin