- 17 Şubat 2020
- 10.693
- 28.118
- 548
Sonuc ne oldu canim hamilemisin ?Kizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu
13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.
Testlerin resmininde atiyorum erken gebelik testini sabah yaptim diger normal testi ogleden sonra yaptim
Sonuc ne oldu canim hamilemisin ?
Insallah hamilesindir bugun benimde 13.gunum cok kasik agrim var umarim adet olmamcanim 2 gun once degerim 10.11 di bugun acile gidip baktiracagim insallah degerim yukselmistir
İnsallah canimInsallah hamilesindir bugun benimde 13.gunum cok kasik agrim var umarim adet olmam
Benim bat yarin veya cuma normalde yarin 14.gunumİnsallah canimİnsallah sende hamilesindirr Ayy cok heyecanli bu beklemekk dimi insallah adet olmazsin ne zamandi senin bat
Kızlar ya bnm bugün 14.günüm test yaptım normal bakınca negatif ama güneşe tutunca ikinci çizgi çok net çıktı. Yanılsama mı acaba. Işığa tutmak yanlş mı
Güneşe tutunca hemen vardı.. Normal bi ışıkta bakınca görünmüo ondan dolayı emn olamadmCanim ben cok net goremedim ama hemen mi cikti 2. Cizgi
yuzde 60 oranında artısı yeterlı dıyorlar canım sonuc ne oldu ?Kizlar ne durumdasiniz benim degerim pazartesi 10.11 di
Carsamba 16.37
Bugun 37.35 cikti sizce iyi bir yukselis mi az mi
278 oldu canim pazartesi gun ki betamdayuzde 60 oranında artısı yeterlı dıyorlar canım sonuc ne oldu ?
gozunuz aydın278 oldu canim pazartesi gun ki betamda
Tesekkur ederim canimgozunuz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?