Insallah cnm bende cuma yeniden kan vericem insalllah kat kat yukselir insallahMutlaka haber vereceğim Güzel haberlerle gelmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm bende cuma yeniden kan vericem insalllah kat kat yukselir insallahMutlaka haber vereceğim Güzel haberlerle gelmek istiyorum
İnşallah daha da yükselir aramızda 4 gün bende bi cesaret yarın yaptıracağımInsallah cnm bende cuma yeniden kan vericem insalllah kat kat yukselir insallah
Yaptir cnm ❤İnşallah daha da yükselir aramızda 4 gün bende bi cesaret yarın yaptıracağım
merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Çok teşekkkür ederim güzel dileğiniz için silik çizgide bile mutlu oldum yarın kan vermeye gideceğim hayırlısı . Doktorum hafta sonunu bekle test yap dedi ama bekleyecek olan kim
sagol cnm darisi isteyen herkezin basina insallahCanım hayırlı uğurlu olsun. Bende 8. Gün beta 12.35 cıktı sende 7. Günde çift çizgi görmüşsün bende gördüm şimdi 10. Gün tekrar kan testi yaptıracağım inşallah bende de çıkar:)
Ne yaptin cnm bir deyisiklik var mi doktora gitin miCanım hayırlı uğurlu olsun. Bende 8. Gün beta 12.35 cıktı sende 7. Günde çift çizgi görmüşsün bende gördüm şimdi 10. Gün tekrar kan testi yaptıracağım inşallah bende de çıkar:)
Gittimm 10.gun 4.38 cikti canimNe yaptin cnm bir deyisiklik var mi doktora gitin mi
Gittimm 10.gun 4.38 cikti canim
Moralini bozma cnm allah buyuktur geciktiriyorsa vardir bir sebebi bizde bi yila yakin denedik hep olumsuz sonuc evde nekadar negatif test var sayisini unutum insallah rabim sanada nasip eder ama vazgecme :*Gittimm 10.gun 4.38 cikti canim
bende pco cnm ilac kulanmiyormusun ben kulanmistim sa tarafimda hic kist kalmamisti ve yumurtam orda olustuBenimde bu 4. Denemem canim ilk 2 ay olmadi 3 . Deneme de yumurta buyumedi bu 4. Denemeydi bakalim yinede 14.15 gunler yine baktir diyorlar adetimi de bekleyemiyorum pco oldugum icin tarihi belli degil
bende pco cnm ilac kulanmiyormusun ben kulanmistim sa tarafimda hic kist kalmamisti ve yumurtam orda olustu
Yeniden baktır 2 gün sonra belki yeni yerlesmistir benm 12ci gün 6 çıktı sonrası yükseldi değerin 10ncu güne göre iyiGittimm 10.gun 4.38 cikti canim
Yeniden baktır 2 gün sonra belki yeni yerlesmistir benm 12ci gün 6 çıktı sonrası yükseldi değerin 10ncu güne göre iyi
İnşallah cnm benm kizimdaydi şimdi ikinci için beklemedeyim bakalm 25inde beklenmeyen adetim gelmez insallahda bebişim olur14.gun tekrar baktiricam canim insalah yukselir benimde senin gibi
İnşallah cnm benm kizimdaydi şimdi ikinci için beklemedeyim bakalm 25inde beklenmeyen adetim gelmez insallahda bebişim olur
benimde bir iki kez böyle cıktı ama gebe değildim. ama kan testinde önce yüksek sonra düşük görmüşsünüz çatlatma iğnesinden yüksek cıkıyor sonra düşüp tekrar yükselebiliyormuş. yarın sabahta yaparsanız çizgi daha koyu cıkarsa kanda tekrar baktırın derimBugun igneden sonraki 11. Günüm