Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde testte bile 14. Gün çıkar hamişşin büyük ihtimalle . yoksa 14. Gün adet olurdunSelam kizlar ben 28 eylül catlatma ignesi vuruldum. Bugün 16 günüm. Adetime 3 gün var kan testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim
Adet döngüsü kaç olursa olsun mesela biri 27 günde bir oluyosa,çatlatma iğnesi vurulunca mutlaka 14. Günmü adet olması gerekiyor ozamanEvde testte bile 14. Gün çıkar hamişşin büyük ihtimalle . yoksa 14. Gün adet olurdun
Canım bende vuruldum iğne haber edersen sevinirimSelam kizlar ben 28 eylül catlatma ignesi vuruldum. Bugün 16 günüm. Adetime 3 gün var kan testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim
Luteral faz genelde 14 bazı nadir durumlar 16 ama geneli hep 14 bna doktor çatlatmadan 14 gün sonra test yap dediAdet döngüsü kaç olursa olsun mesela biri 27 günde bir oluyosa,çatlatma iğnesi vurulunca mutlaka 14. Günmü adet olması gerekiyor ozaman![]()
Anladım canım senin nasıl sonuclandı?Luteral faz genelde 14 bazı nadir durumlar 16 ama geneli hep 14 bna doktor çatlatmadan 14 gün sonra test yap dedi
Gebelik vardı ama kaybettim bu ayda kendiliğinden olmasa tekrar çatlatma iğnesi olckAnladım canım senin nasıl sonuclandı?
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlsıyla inşallahGebelik vardı ama kaybettim bu ayda kendiliğinden olmasa tekrar çatlatma iğnesi olck
evet alabilirsin ben 13. günü almıştım doğru sonucuSelam kizlar ben 28 eylül catlatma ignesi vuruldum. Bugün 16 günüm. Adetime 3 gün var kan testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim
Senin kaçıncı gününCanım bende vuruldum iğne haber edersen sevinirim![]()