Çatlatma iğnesi

Ben de bugün İlk defa iğnesini vuruldum. Tecrübelerini paylaşır mısınız. Nelere dikkat ettiniz sürecinin nasil gelisti.
Doktorum bana hiç bir şekilde agrı kesicide olsa ilaç üçmememi söylemişti kaynar banyo yapan biriyim ılık yapmaya dikkat ettim beraberlikten sonra kalkmadım sabah duşumu aldım kahve falan içmedim eşime her akşam türk kahvesi yaptım erkeklere çok iyi geliyor türk kahvesi sperm sayısını arttırıp kalitesini arttıyormuş yeşillik yemeye dikkat ettim canım deneyin derim

Ya bi de iki günde bir diyorlar ya ama sonuçta bu yumurta 24 saat yaşıyor her gün yapmak daha mantıklı değil mi en azından ilk 3 gun falan

Ya bi de iki günde bir diyorlar ya ama sonuçta bu yumurta 24 saat yaşıyor her gün yapmak daha mantıklı değil mi en azından ilk 3 gun falan
Ne kadar çok beraberlik o kadar şansı arttırır gün aşırı olmasının sebebi birgün spermlerin birikip dinlenmesi kalitesinin artması için canım bende gün aşırı beraberlik yaşayanlardanım

Kızlar Gerçekten inanamıyorum tam 4 kere çatlatma iğnesi vurulmama rağmen hamile kalamadım Ama şu an hamileyim şaka gibi geliyor Hala inanamıyorum hiçbir tedavi görmeden oldum hem de bu ay da umutlarım yoktu hem de hiç o Test çubuğunda çift çizgiye görünce ağlamaktan kendime gelemedim Ellerim nasıl titriyordu sizi anlatamam nasıl bir duyguymuş bu yarabbim sen bu Duygu'dan kimseye mahrum bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…