• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Glsn Gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
28
28
38
Arkadaşlar merhabalar
12. Günü çatlatma iğnemin kan verdim 1.34 çıktı sonucum ilk kez böyle bir sonuç çıktı . Normal de 0.1 çıkardı . Muhtemelen de erken yaptım testide . Bu şekilde olup sonradan artan olduğu değeri ?

Klomen ve catlatma iğnesi kullandım bugun ignenin 14. günü beta hcg 26 cikti hamilemiyim acaba? Bunu yasayan var mı sonradan değer yükselir mi? Lütfen yazar mısınız? Idrarda negatif çıktı

Klomen ve catlatma iğnesi kullandım bugun ignenin 14. günü beta hcg 26 cikti hamilemiyim acaba? Bunu yasayan var mı sonradan değer yükselir mi? Lütfen yazar mısınız? Idrarda negatif çıktı
Hamilesin canım tebrik ederim 2 gun DE 2 katına çıkması gerek 2000 değer geçince kese görür sun kan ver 2 gun3 bir

Merhaba kizlar.adetimin 10.gununde catlatma ignesi oldum.arastirmalarima gore 14.gun kan testi yapin diyorlar.ama ignenin 14.gunu benm adetime 10 gun kala olmus oluyor.erken olmazmi sizce.adetimi mi beklemeliyim

Merhaba kizlar.adetimin 10.gununde catlatma ignesi oldum.arastirmalarima gore 14.gun kan testi yapin diyorlar.ama ignenin 14.gunu benm adetime 10 gun kala olmus oluyor.erken olmazmi sizce.adetimi mi beklemeliyim
14.gün gebelik oluştuysa eger testlerde çıkıyor. 🤗

Back