birşey soracam canım ne gibi bi sorunun vardıiyi günler kızlar 2 ay önce 5 haftalık bi düşük yaptım tedaviyle hamile kalmıştım şimdi yine tedavi oldum çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4 gün kala çatlatma iğnesinin 17 gün test yaptım 1.20 çıktı yani Yok Gebelik adetim 2 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mı yine test yapsam mı hala Protestan kullanıyorum o yüzden mi adet olmuyorum ki yardım edin lütfen
Anladım bende ilk tedaviye geçen ay başladım bu ay iğne vurundum bende de yumurta yavaş çalışıyormuş bu ay iki tane yumurtam oluştu bakalım inşallah hamiş olurum isteyen herkes inşallah olurAğır Polikistik over sendromu var bende yumurtam büyümüyor
Agir pko nasil oluyor canim yani adetlerin düzensizmi tüylenme varmi vs.Ağır Polikistik over sendromu var bende yumurtam büyümüyor
Ne tuylenme ne kilo var adetlerimde düzenli ama ultrasondan bakinca pko dedi banada doktor.bakalim nasil olacak.Rabbim hepimize nasip etsinTüylenme kilo hepsi var adetlerim düzenli aslında her ay olurum 3 5 gün geçmez bile ama yumurtam hapla bile büyümüyor iğneyle anca
Cok iyi anliyorum seni.1 senedir bende boyleyim.cikmasin aklin korkma Rabbim verecgi zamani biliyordur zamanini bekliyodur bebisler.hic adet olmayanlar hamile kaliyor sakin umutsuz olma.yasinda kucükse bi tik daha sanslisinAmin canım inşallah ben çok kararsızım ya adetim geçti tık Yok hala bi yandan olsun kurtuluyum diyorum bir yandan da WC ye gittiğimde adet oldum diye aklım çıkıyor offf
Rica ederim canim.adet oluyosan yumurtan varsa herzaman umut vardir.bende 30 yasindayim pko var ama umutsuz deilim nasip kismet diyorum napimTeşekkür ederim beni dinlediğin için
Gebelik belirtileri ne zaman başlar ben çatlatma iğnesinin 5. Günü sadece 2. Gün kaşıklarımda ağrım oldum şimdi birşey yok sizce neden ?Gebelik oluştuktan sonra 15 gün geçmiş olması lazım idrar testinde gözükmesi için. Kanda da 10 gün sonra belkb oluyor gebelik tabi eğer dollendiyse. Bence adetiniz geciksin biraz daha öyle yapın hem boş yere kendinizi uzmemis olursunuz
Birde Perşembe oldum iğneyiGebelik belirtileri ne zaman başlar ben çatlatma iğnesinin 5. Günü sadece 2. Gün kaşıklarımda ağrım oldum şimdi birşey yok sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?