Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gzden

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
13
4
6
25
iyi günler kızlar 2 ay önce 5 haftalık bi düşük yaptım tedaviyle hamile kalmıştım şimdi yine tedavi oldum çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4 gün kala çatlatma iğnesinin 17 gün test yaptım 1.20 çıktı yani Yok Gebelik adetim 2 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mı yine test yapsam mı hala Protestan kullanıyorum o yüzden mi adet olmuyorum ki yardım edin lütfen

iyi günler kızlar 2 ay önce 5 haftalık bi düşük yaptım tedaviyle hamile kalmıştım şimdi yine tedavi oldum çatlatma iğnesi vuruldum adetime 4 gün kala çatlatma iğnesinin 17 gün test yaptım 1.20 çıktı yani Yok Gebelik adetim 2 gün geçti acaba hamile olma ihtimalim var mı yine test yapsam mı hala Protestan kullanıyorum o yüzden mi adet olmuyorum ki yardım edin lütfen
birşey soracam canım ne gibi bi sorunun vardı

Çok merak ediyorum test yapmaya korkuyorum zaten negatif çıktı kan testi ama adetten 4 gün önce yaptım diye de umutlanıyorum

Ağır Polikistik over sendromu var bende yumurtam büyümüyor
Anladım bende ilk tedaviye geçen ay başladım bu ay iğne vurundum bende de yumurta yavaş çalışıyormuş bu ay iki tane yumurtam oluştu bakalım inşallah hamiş olurum isteyen herkes inşallah olur

Tüylenme kilo hepsi var adetlerim düzenli aslında her ay olurum 3 5 gün geçmez bile ama yumurtam hapla bile büyümüyor iğneyle anca

Tüylenme kilo hepsi var adetlerim düzenli aslında her ay olurum 3 5 gün geçmez bile ama yumurtam hapla bile büyümüyor iğneyle anca
Ne tuylenme ne kilo var adetlerimde düzenli ama ultrasondan bakinca pko dedi banada doktor.bakalim nasil olacak.Rabbim hepimize nasip etsin

Amin canım inşallah ben çok kararsızım ya adetim geçti tık Yok hala bi yandan olsun kurtuluyum diyorum bir yandan da WC ye gittiğimde adet oldum diye aklım çıkıyor offf

Amin canım inşallah ben çok kararsızım ya adetim geçti tık Yok hala bi yandan olsun kurtuluyum diyorum bir yandan da WC ye gittiğimde adet oldum diye aklım çıkıyor offf
Cok iyi anliyorum seni.1 senedir bende boyleyim.cikmasin aklin korkma Rabbim verecgi zamani biliyordur zamanini bekliyodur bebisler.hic adet olmayanlar hamile kaliyor sakin umutsuz olma.yasinda kucükse bi tik daha sanslisin

27 yaşındayım her gün doktora gitmekten o kadar sıkıldım ki zaten ben Doğuda oturuyorum eşim asker bana buradaki tedaviler daha sorun oluyor dışarı çıkması bile sorunlu bundan sonra tedavi olmam herhalde ya allah hayırlısını versin herkes için

Gebelik oluştuktan sonra 15 gün geçmiş olması lazım idrar testinde gözükmesi için. Kanda da 10 gün sonra belkb oluyor gebelik tabi eğer dollendiyse. Bence adetiniz geciksin biraz daha öyle yapın hem boş yere kendinizi uzmemis olursunuz

Gebelik oluştuktan sonra 15 gün geçmiş olması lazım idrar testinde gözükmesi için. Kanda da 10 gün sonra belkb oluyor gebelik tabi eğer dollendiyse. Bence adetiniz geciksin biraz daha öyle yapın hem boş yere kendinizi uzmemis olursunuz
Gebelik belirtileri ne zaman başlar ben çatlatma iğnesinin 5. Günü sadece 2. Gün kaşıklarımda ağrım oldum şimdi birşey yok sizce neden ?

Back