- 16 Şubat 2018
- 8
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Renkli lilyum
-
Bugünle 12 gün gectiIgnenin uzerinden kac gun gectiki
İğnenin etkisi zatfn en fazla 12 güne kadar sürüyor ve zaten iğnenin etkisi ile beta hcg bu kadar yüksek çıkmaz goZunuz aydın hamilesiniz su anda yapacağınız şey testi 2 gün yada en az 24 saat sonrA tekrarlamak beta hcg nin artısını takip etmek :) keseyi zatrn daha göremezsin :)Merhaba bayanlar polikistikover hastasiyim.adetimin ikinci gununden besinci gunume kadar femara kullandim ve merional ignesinden 2 tane yaptrdim.bunlar sayesinde yumurta buyudu ve doktorum iki adet catlatma ignesi yazdi ve 2 subatta iki tane catlatma ignesi oldum.igneyi oldugum gunude sayarsam 14 gun gecmis oluyor uzerinden ve ben gece test yaptim cift cizgiyi gordum ama sevinemedim. Ignenin etkisi vardir diye ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var bole olupta hamile kalan varmi?
Belli olabilir de olmayabilir de 2 gün sonrA idrar testi de yapabilirsin yada direk kan da verebilirsin varsa kanda kesin çıkar :) ben iğnenin 12 gününde pozitifi gördüm iğne vurulduğum günü saymıyorum :) 13 günü bi tık koyulaştı ciZgi kan verdim 26.8 çıkmıştı :) rabbim gönlünüze göre verir inss :)Merhaba kızlar yeni üyeyim bende 12gun önce catlatma ignesi oldum 4 yıllık evliyim ciddi bi sebebimiz yok ama hamile kalamıyorum adetim en fazla düzensiz bazı ay 25.gün adet oluyorum bazı aylar 29 .oluyorum idrar testinde varla yok arası çıktı goguslerimde dün ağrı başladı lütfen yardım edin kızlar sizce hamile olabilirmiyim
Allahım isteyen herkeze versin inşallah vardirBelli olabilir de olmayabilir de 2 gün sonrA idrar testi de yapabilirsin yada direk kan da verebilirsin varsa kanda kesin çıkar :) ben iğnenin 12 gününde pozitifi gördüm iğne vurulduğum günü saymıyorum :) 13 günü bi tık koyulaştı ciZgi kan verdim 26.8 çıkmıştı :) rabbim gönlünüze göre verir inss :)
İnşallah öyledir artık bebeyimi koklamak istiyorumİğnenin etkisi zatfn en fazla 12 güne kadar sürüyor ve zaten iğnenin etkisi ile beta hcg bu kadar yüksek çıkmaz goZunuz aydın hamilesiniz su anda yapacağınız şey testi 2 gün yada en az 24 saat sonrA tekrarlamak beta hcg nin artısını takip etmek :) keseyi zatrn daha göremezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?