• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi

Renkli lilyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
8
4
1
34
Merhaba bayanlar polikistikover hastasiyim.adetimin ikinci gununden besinci gunume kadar femara kullandim ve merional ignesinden 2 tane yaptrdim.bunlar sayesinde yumurta buyudu ve doktorum iki adet catlatma ignesi yazdi ve 2 subatta iki tane catlatma ignesi oldum.igneyi oldugum gunude sayarsam 14 gun gecmis oluyor uzerinden ve ben gece test yaptim cift cizgiyi gordum ama sevinemedim. Ignenin etkisi vardir diye ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var bole olupta hamile kalan varmi?

Kasıklarımda adet olacak mışım gibi ağrı var"dı diye çok kişi söyledi hamilelerden. Testi tekrarlayın inşaAllah hamilesinizdir.

Sabah kan verdim degerim 70 cikti hamileyim ama hala ignenin etkisi olabilirmi diye dusunuyorum ultrsnda gormeden icim rahat etmicek sanirim ignenin bugun 15. Gunu ins onun etkisi degildir

İğnenin beta hcg değerini yükselteceğini sanmıyorum doktorunuzu aradınız mı?

Selam bayanlar araniza yeni katiliyrm. Ovitrelle igneyi 23 subatta vuruldum dun kan verdim 1.5 cikti adet gunum ayin 14 unde doktor adet gunune kadar bekleyelim dedi sizce yukselir mi sonuc. Bu arada pcos hastasiyim

Merhaba kızlar yeni üyeyim bende 12gun önce catlatma ignesi oldum 4 yıllık evliyim ciddi bi sebebimiz yok ama hamile kalamıyorum adetim en fazla düzensiz bazı ay 25.gün adet oluyorum bazı aylar 29 .oluyorum idrar testinde varla yok arası çıktı goguslerimde dün ağrı başladı lütfen yardım edin kızlar sizce hamile olabilirmiyim

Merhaba bayanlar polikistikover hastasiyim.adetimin ikinci gununden besinci gunume kadar femara kullandim ve merional ignesinden 2 tane yaptrdim.bunlar sayesinde yumurta buyudu ve doktorum iki adet catlatma ignesi yazdi ve 2 subatta iki tane catlatma ignesi oldum.igneyi oldugum gunude sayarsam 14 gun gecmis oluyor uzerinden ve ben gece test yaptim cift cizgiyi gordum ama sevinemedim. Ignenin etkisi vardir diye ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri var bole olupta hamile kalan varmi?
İğnenin etkisi zatfn en fazla 12 güne kadar sürüyor ve zaten iğnenin etkisi ile beta hcg bu kadar yüksek çıkmaz goZunuz aydın hamilesiniz su anda yapacağınız şey testi 2 gün yada en az 24 saat sonrA tekrarlamak beta hcg nin artısını takip etmek :) keseyi zatrn daha göremezsin :)

Merhaba kızlar yeni üyeyim bende 12gun önce catlatma ignesi oldum 4 yıllık evliyim ciddi bi sebebimiz yok ama hamile kalamıyorum adetim en fazla düzensiz bazı ay 25.gün adet oluyorum bazı aylar 29 .oluyorum idrar testinde varla yok arası çıktı goguslerimde dün ağrı başladı lütfen yardım edin kızlar sizce hamile olabilirmiyim
Belli olabilir de olmayabilir de 2 gün sonrA idrar testi de yapabilirsin yada direk kan da verebilirsin varsa kanda kesin çıkar :) ben iğnenin 12 gününde pozitifi gördüm iğne vurulduğum günü saymıyorum :) 13 günü bi tık koyulaştı ciZgi kan verdim 26.8 çıkmıştı :) rabbim gönlünüze göre verir inss :)

Belli olabilir de olmayabilir de 2 gün sonrA idrar testi de yapabilirsin yada direk kan da verebilirsin varsa kanda kesin çıkar :) ben iğnenin 12 gününde pozitifi gördüm iğne vurulduğum günü saymıyorum :) 13 günü bi tık koyulaştı ciZgi kan verdim 26.8 çıkmıştı :) rabbim gönlünüze göre verir inss :)
Allahım isteyen herkeze versin inşallah vardir

İğnenin etkisi zatfn en fazla 12 güne kadar sürüyor ve zaten iğnenin etkisi ile beta hcg bu kadar yüksek çıkmaz goZunuz aydın hamilesiniz su anda yapacağınız şey testi 2 gün yada en az 24 saat sonrA tekrarlamak beta hcg nin artısını takip etmek :) keseyi zatrn daha göremezsin :)
İnşallah öyledir artık bebeyimi koklamak istiyorum

Kızlar bugün hala leke gelmedi akıntım oluyor normalden fazla ve belim de ağrı var göğüslerimde agriyor ne olur bilgisi olan bişey desin acilde kan testi yaptır samimi bugün acaba

merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

Merhaba kizlar

Ovitrelle sonrasi 10. Gunum 4 gunum kaldi kanda belki cikar diye test yaptirdim 1.77 cikti :KK43: cok mu erken yaptirdim yukselir mi ki

Back