Çatlatma ignesi

Pinarkemal75

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
601
166
103
Çatlatma ignesinden sonra gelen sarı akıntın anlamı nedir gebelik belirtisini adetine 3 gun kaldı ağrılarım var

Agri bende de oldu ama seni umutlandirmak istemem kan testi yaparsaniz cikar.Bence bekleyin adetiniz gecerse yapin .Inşallah hamilesinizdir.

Valla mi inşallah 3 gun kaldı adet günümde yapicam korkuyorum adet olcak diye sarimsi akinti 2 gündür ondan önce beyaz akintim olmuştu 1 kere
Hamileysen zaten adet olmayacaksın ve sevineceksin.Ama erken bakıp çıkmazsa,ya da var olup da gözükmezse boşuna üzüleceksin.Adeti de 2 gün geçsin öyle yap bence.Ben çatlatma iğnesinin 22. Günü adet olmuştum hep.O yğzden üstüne çok düşme ama dikkat et kendine .İnşallah da olmazsın adet:)

Çatlatma ignesinden sonra gelen sarı akıntın anlamı nedir gebelik belirtisini adetine 3 gun kaldı ağrılarım var
Canim 3 yildir bebis istiyoruz her ay herseyi o kadar cok inceliyor ve takip ediyorum ki anlatamam. Sari akinti beyaz akinti hepsi aldatici adet 1 hafta gecmeyene kadar gebe degilsin haa 1 hafta gectikten sonrada gebe sayilmazsin gecikmelerden sonra da adet gorebiliyor bayanlar
beta hcg pozitifse o zaman inan. cunku adet ile gebelik belirtileri tipa tip ayni.

Merhaba arkadaşlar,

Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? :( Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Back