Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileysen zaten adet olmayacaksın ve sevineceksin.Ama erken bakıp çıkmazsa,ya da var olup da gözükmezse boşuna üzüleceksin.Adeti de 2 gün geçsin öyle yap bence.Ben çatlatma iğnesinin 22. Günü adet olmuştum hep.O yğzden üstüne çok düşme ama dikkat et kendine .İnşallah da olmazsın adet:)
Canim 3 yildir bebis istiyoruz her ay herseyi o kadar cok inceliyor ve takip ediyorum ki anlatamam. Sari akinti beyaz akinti hepsi aldatici adet 1 hafta gecmeyene kadar gebe degilsin haa 1 hafta gectikten sonrada gebe sayilmazsin gecikmelerden sonra da adet gorebiliyor bayanlar
beta hcg pozitifse o zaman inan. cunku adet ile gebelik belirtileri tipa tip ayni.
Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.