Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
merhaba kizlar rabbim insallah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin. bende dün vuruldum catlatma ignesini saat 5te ama dr. bugun ve yarin iliskiye gir dedi e 36 saat falan olmuyoo anlamadim hic biseyy
merhaba kizlar rabbim insallah isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin. bende dün vuruldum catlatma ignesini saat 5te ama dr. bugun ve yarin iliskiye gir dedi e 36 saat falan olmuyoo anlamadim hic biseyy
ya bende kendimi oyle rahatlatmak istiyorum aslinda zaten spermler uc gun boyunca icerde kalmiyo mu catlasa bile spermlerin olduğu zamana denk gelir insallahda olur bebislerimiz saglikli bir sekildee
ya bende kendimi oyle rahatlatmak istiyorum aslinda zaten spermler uc gun boyunca icerde kalmiyo mu catlasa bile spermlerin olduğu zamana denk gelir insallahda olur bebislerimiz saglikli bir sekildee