- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
Allah bağışlasın canım senin ne güzel bir evladın var rabbim vizede nasip eder inşallah3düşük 1 tanede üc yasında kızım canım
Ben ignenin 19 gunu yapmistim deger 521 cikmisti. Erken yapsaydim da cikardu amaBen pazartesi çatlama ignesi çarşamba aşılama yapıldı canım sağ kasigimda batma var seninki ne zaman belli oldu hamilelik
Sağ kasigimda batma var demistim soldada nadir demiştim seninsenin ilk zamanlarında böyle oluyor muyduBen ignenin 19 gunu yapmistim deger 521 cikmisti. Erken yapsaydim da cikardu ama
Benim oyle belirtilerim hic olmadi.Sağ kasigimda batma var demistim soldada nadir demiştim seninsenin ilk zamanlarında böyle oluyor muydu
Amin canım insallah kac yıllık evlisin?Allah bağışlasın canım senin ne güzel bir evladın var rabbim vizede nasip eder inşallah
1 yıl oldu ama 9 ay vajinusmusla uğraştım bu 4. ayımıza girdik düzenli ilişki varAmin canım insallah kac yıllık evlisin?
Acaba usuttugumdenmiBenim oyle belirtilerim hic olmadi.
Çok sağol canım bilgiler için ben geçen ay femara kullandım 3 yumurtam oldu iğne günğ de dahil 3 gün ilişki oldu ama gebelik olmadı bu ay 2 yumurtam oldu iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdik ilişkinin olduğu gecenin sabahı doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı gün aşırı değerlendirdim iğnenin yarın 6. Günü olacak beklemekteyim adetim geçmeden test yapmıcam bendeBenim oyle belirtilerim hic olmadi.
İnsallah hayirli haberlerini aliriz canimÇok sağol canım bilgiler için ben geçen ay femara kullandım 3 yumurtam oldu iğne günğ de dahil 3 gün ilişki oldu ama gebelik olmadı bu ay 2 yumurtam oldu iğneden 36 saat sonra ilişkiye girdik ilişkinin olduğu gecenin sabahı doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı gün aşırı değerlendirdim iğnenin yarın 6. Günü olacak beklemekteyim adetim geçmeden test yapmıcam bende
Benim adet gunum geldiginde o uc gun adet olacakmis gibi kasik agrim olmustu.Acaba usuttugumdenmi
Canım belirti arama herkeste oluyor o doktorlar bir gün durup bir gün ilişki öneriyor ama biz 3 gün boyunca günlük yaptık çünkü tam zamanında yumurta catlamayabiliyormus biz bu şekilde dikkat ettik çarşamba kan testim 1.56 çıkmıştı bugün kan vermeyi düşünüyordum vazgeçtim pazartesi vereyim diye düşündüm sabredemiyorum da durum böyle ışte canımKızlar merhaba birşey sorucam, carsamba öğlen 3 te catlatma iğnesi vurundum dun gece 3 gibi çatlaması gerekiyo, gece ilişki oldu su an kaşık agrim var yürürken falan sancı gibi oluyor sizce daha catlamamistir o yüzden mi ağrı yapiyodur
Sen ne zaman vurundun canim iğneyi bi de kaçıncı klomen deneyisinCanım belirti arama herkeste oluyor o doktorlar bir gün durup bir gün ilişki öneriyor ama biz 3 gün boyunca günlük yaptık çünkü tam zamanında yumurta catlamayabiliyormus biz bu şekilde dikkat ettik çarşamba kan testim 1.56 çıkmıştı bugün kan vermeyi düşünüyordum vazgeçtim pazartesi vereyim diye düşündüm sabredemiyorum da durum böyle ışte canım
Merhaba canım bahsettiklerin gebelik belirtisi gibi inşallah vardır bebisin 12 gün olmuş iğneden sonra test yaptin mi hic benim igneden sonraki 4.günüm dahaMerhaba ben bu ayın 12sinde catlatma ignesi oldum kasıklarım ve belim hala ağrıyor ve dün göğsümü sıktığımda süt geldiğini gördüm iki gün öncede kahverengi akıntım vardı sizce hamilelik olabilirmi ?
Merhaba canım bahsettiklerin gebelik belirtisi gibi inşallah vardır bebisin 12 gün olmuş iğneden sonra test yaptin mi hic benim igneden sonraki 4.günüm daha[/QUOT
İnsallah canım yarın kan testi yapmayı düşünüyorum bakalım ne sonuç alıcaz bundn önce kimyasl gebelik geçirmiştim o zaman bu belirtiler yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?