Merhaba kızlar pkoluyum ve ben bu ay klomen kullandım adetimi 5.gün başladım aksamları iki tane alıyordum şuan 12.günümdeyim normalde bugün iğne yapılcaktı doktor yumurtan 16 mm biraz daha büyüsün yarın yapalım dedi yeterlimi 16 mm dedim yani aslında daha fazla bekliyoruz ama pkoda anca bu dedi öyle çıktım geldim.. sizce kücük değilmi yumurta yani ne bilim önce gittiğimde 19mm di neden kücülmüs olabilirki anlayamadım sansım cok düşük bence siz ne diyorsunuz ..
Bu umutlar insani bitiriyo canm 3 kez denedim ben klomenle olmadi 4. Kez de letrasan denilen daha kuvvetli bi ilacla denedim oda olmadi adet oldum 2. Gunum 5. Gunu baslcm klomene tekrsr ve bayramdan oturu ayin 11 nde tekrar gtcz doktora benim doktorum da en az 18 dedi
Yine senin iyi buyumus mesela 5. Gun baslayip 5 gun kullanp 3. Gun gttgmde yani toplamda adetin 13. Gubu gttgmde 12 13 oluyoe benim yani pco arti birde tembellik var dusun ve buna ragmen ben doktoruma söyledim sunu doktor bey tukendim cidden dedim oyle hastalarim var ki illc bile fayda etmiyot o yuzden senin durumunda ne varki benim 200 300 hastam pco dedi sukur etmek lazim bugunumze
Yine senin iyi buyumus mesela 5. Gun baslayip 5 gun kullanp 3. Gun gttgmde yani toplamda adetin 13. Gubu gttgmde 12 13 oluyoe benim yani pco arti birde tembellik var dusun ve buna ragmen ben doktoruma söyledim sunu doktor bey tukendim cidden dedim oyle hastalarim var ki illc bile fayda etmiyot o yuzden senin durumunda ne varki benim 200 300 hastam pco dedi sukur etmek lazim bugunumze
Evet dogru şükür tabiki.. hic kür denedinmi.. bizdede 20 aydir deniyoruz ocakta hamile kaldim ama dis gebelikti insallah yarin gitcem igne vurduymaya ama hic umudum yok ilk ignem
Evet dogru şükür tabiki.. hic kür denedinmi.. bizdede 20 aydir deniyoruz ocakta hamile kaldim ama dis gebelikti insallah yarin gitcem igne vurduymaya ama hic umudum yok ilk ignem
Kizlar benimde pco var klomen kullandim bittikten sonra doktora gittim 12mm dedi 6tane vardi sonra 5gun sonra gittim biri 24.5 biri 19.5 olmustu catlatma vuruldum hayirli haberler gelir insallah