Çatlatma iğnesi yardımcı olur musunuz

ygmrltf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
19
1
1
25
Kızlar iğnemin 10. Günü dayanamadım yaptım erken gebelik testi bu sizce varmıdır çok karıştı kafam

Erken mi yaptım naptın bilmiyorum çatlatma iğnesini ilk kez denedik adetim de 25 inde ama ben dayanamadım inşallah vardır dediğiniz gibi
Ben de çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapıp aynı zamanda kan da vermiştim. Aynen sendeki gibi görünüyordu bizde de ve sonucumuz pozitif Bir an önce kan ver bence

Ben de çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapıp aynı zamanda kan da vermiştim. Aynen sendeki gibi görünüyordu bizde de ve sonucumuz pozitif Bir an önce kan ver bence
Ayyy ne güzel inşallah bende de olur öyle o zaman haftaya birgün gideyim

Sizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettim
Benim bugün iğneden sonra 7. Günüm kasık batması ve ara ara gelen baş ağrım var siz test yaptınız mı acaba?

Benim bugün iğneden sonra 7. Günüm kasık batması ve ara ara gelen baş ağrım var siz test yaptınız mı acaba?
Yukarıdaki fotoğraf bana ait 10. Günde yaptım öyle çıktı sonra bugun 12. Gün gene yaptım bişi çıkmadı valla kafam karıştı benim bence adet gününüze kadar bekleyin derim

Sizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettim
Ben 10. gün kan vermiştim, o güne kadar sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi bi his vardı, çok ufak bir sancı yani. Onun dışında asla bir belirtim olmadı, ara ara endişem de olmadı değil tabi, acaba tutmadı mı acaba olmadı mı gibisinden. Ama belirtilere odaklanmamak gerekiyormuş meğer, sonucumuz çok şükür pozitif

Merhaba çatlama ignesi ile mi hamile kaldınız kaç yımurtanız vardı benim 5 ve bugün iğne oldum şansım varmıdır neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim
Bizim tüp bebekti. Yumurta sayısına hiç takılma. Sana şöyle söyleyeyim, bizim 7 yumurta toplandı, 3’ünün içi boş çıktı. Kalan 4 tanenin 3’ü eşleştirilebildi ve bunların sadece 2’si döllendi. Yani sonuç olarak biz sürece 2 embriyo ile başlamış olduk, bunun birini transfer ettiler ve çok şükür ki sonucumuz pozitif, bebeğimiz bizimle olmayı seçti Diğer kalan 1 embriyoyu da dondurduk. Olur da sonuç negatif olursa ya da ileride yeniden gebelik planlaması yaparsak bir transfer şansımız daha olsun diye.

Erken gebelik testimi yapmıstınız yoksa normalmi benim bgun 10. Gün kaset test yaptım negativ cıktı erken gebelık testi yapmam gerekli heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…