olmayabilyor bence... bende de olmamıştı öyle sancı akıntı falan hiç hatırlamıyorum :)
aşılama değil tüp bebekti benim evet tuttu bir kızım var :) allah sana da nasip etsin inşallahSenin tutmus muydu canim asilamanda
Bende de hic bi agri batma vs yok azicik akinti oldu ama yok denecek kadar az off bi tanecik yumurtayla olurmu bu is ALllahim nolur yaaa
Allahim dualarimiz kabul etsin insallah bu ay hepimiz hamile kalalim ben.ovulasyon testi aldm yapiyorum ama cift cizgi yok icinde yatay cizgiler cikiyo bozuk mu acababenimde tek yumurta oluşmuştu
çatlama iğnesinden sonra ne akıntı nede ağrı hiç birşey olmadı
beklemedeyim
bozuk olabilir nerden aldın ki?Allahim dualarimiz kabul etsin insallah bu ay hepimiz hamile kalalim ben.ovulasyon testi aldm yapiyorum ama cift cizgi yok icinde yatay cizgiler cikiyo bozuk mu acaba
Olmatlyabiliyor agri benim ilk ignemde cok olmystu simdi olan ignemde cok olnadi dun cok kotuydum simdide cok hafifKizlar dun igne vurundum ama hala agri falan da yok bu akinti da yok neden olabilir acaba
Internetten gittigidiyor dan aldim surlab ismibozuk olabilir nerden aldın ki?
eczaneden almak daha sağlıklı bozuk çıkmış olabilirInternetten gittigidiyor dan aldim surlab ismi
Kan testi yapsaydin ondan daha net bilgi alirsinçatlama iğnesinden sonra dün 10.günümdü test yaptım negatif çıktı
bu ayda tutmadı anlaşılan
artık test falan yapmak istemiyorum canım saatlerdir ağlıyorumKan testi yapsaydin ondan daha net bilgi alirsin
artık test falan yapmak istemiyorum canım saatlerdir ağlıyorum
psikolojim yıprandı
mübarek cuma gününün hürmetine rabbim bizede nasip eder inşallahHayirlisiyla en kisa zamanda kavusuruz insallah canim.dua edelim uzme kendini bi vakti vardir herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?