Merhaba arkadaslar ılk olarak klomen kullandım sonrasında 7 ekımde çatlatma ıgnesı vuruldum. Bugun ıgnenın vuruldugu gunu de sayarsam 15. Gun sabah ıdrar testı yaptım negatıf hafıf hafıf adet agrısı gıbı kasıklarım da agrı var adetıme de 4 gun var kan testı yapmalımıyım hoksa beklemelımıyım lutfen tecrubelı arkadaslardan bılgı paylasımı ıstıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Catlatma ıgnesı vurulanlar
- Konu Sahibi soncen28
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen ctlatma ıgnesı
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar,Merhaba arkadaslar ılk olarak klomen kullandım sonrasında 7 ekımde çatlatma ıgnesı vuruldum. Bugun ıgnenın vuruldugu gunu de sayarsam 15. Gun sabah ıdrar testı yaptım negatıf hafıf hafıf adet agrısı gıbı kasıklarım da agrı var adetıme de 4 gun var kan testı yapmalımıyım hoksa beklemelımıyım lutfen tecrubelı arkadaslardan bılgı paylasımı ıstıyorum
Merak edenlerin belki işine yarar diye yazıyorum..
Ben çatlatma ignesi oldum. (Orvitrelle) İgnenin yapıldıgı günü 1. gün sayarsak,
8. Gün meraktan kanda betahcg baktırdım 10.6 çıktı. Çok umutlanmıştım. Çünkü yaklaşık 1 sene önce 7 haftalık hamileyken düşük yaptım. ( kese büyümedi ve bebek gözükmedi) Sonra biryerde okudum ki çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu varmış ve umudum kırıldı. Dedim ben bu hcgyi tekrarlıyım ertesi gün eğer değer düşerse ilacın etkisidir.
9. Gün yine kanda betahcg yaptırdım. Değerim 6,9 çıktı. Yine çok üzüldüm. Dedim bu ay da olmadı.
Sonra yorumları okudum vs dedim daha cok erken ümidim kırılsada içimde bir şey vardı. Rüyamda görmüştüm. Ama artık her ay defalarca yaptığım testlerden yılıp ilk kez adet gününü bekledim. Ve adet olmadım. Dengem bozuldu dıye bir gün daha bekledim.
16. Gün kanda betahcg yaptırdım 161.3 çıktı.
evet iğnenin etkisiyle yavaş yavaş azalan betahcg artmıştı. Şimdi sanırım hamileyim. Allah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin.
Belirtileri 1 yıldır her ay hissediyorum sanıyordum ve adet ile üzülüyordum. Sürekli test yapıyordum. Ama nasibi beklemek ve cok da abartmamak lazımmış. Şu bir yılda şunu öğrendim. Yaşayacağı varsa Allah isterse olur, erkenden öğrenmelere çalışmak vs insanı çok yıpratan şeyler. Bu düzene çok da karışmamak lazımmış.. Kısmeti varsa o gelirmiş. Doğru beslenip biraz dikkatti olup folik asit kullanıp gerisini Allaha bırakmak lazımmış..
Bu arada gecen ay rahim filmi çektirmiştim. Bir sıkıntı çıkmadı. Hsg çektirdiğin bir kaç ay gebelik şansı artıyormuş...
Bu arada adetimin gecikmesine 2 gün kala ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi göremedim. ( su vs içtiğim için de olabılır bılmıyorum) Adetin geciktiği gün ovulasyon testi yaptım 2 eşit çizgi çıktı.
Adetin geciktiği yani iğnenin 16. Günü 2 adet test yaptım biri normal biri erken gebelik onlar da ekte.
Hcg 161 cıkmışken yaptığım bu testlerde 5tl ye aldıgım testte çizgi çok silik çıktı erken gebelik testinde 2. Çizgi gözüktü. İsteyene markalarını yazabilirim.
şunu da belirtiğim düşükte kürtaj olmamıştım. Ve 6 ay adetim düzelmedi. 10 günde bir gln adet oldugum oluyordu.
Çok zor ve üzücü günlerdi. İnşallah artık çok mutlu oluruz..
Sevgiler...
Eklentiler
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Benim 14. Gün çok çok silik çıkmıştı 17 idi kanımMerhaba arkadaslar ılk olarak klomen kullandım sonrasında 7 ekımde çatlatma ıgnesı vuruldum. Bugun ıgnenın vuruldugu gunu de sayarsam 15. Gun sabah ıdrar testı yaptım negatıf hafıf hafıf adet agrısı gıbı kasıklarım da agrı var adetıme de 4 gun var kan testı yapmalımıyım hoksa beklemelımıyım lutfen tecrubelı arkadaslardan bılgı paylasımı ıstıyorum
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Merhaba arkadaslar ılk olarak klomen kullandım sonrasında 7 ekımde çatlatma ıgnesı vuruldum. Bugun ıgnenın vuruldugu gunu de sayarsam 15. Gun sabah ıdrar testı yaptım negatıf hafıf hafıf adet agrısı gıbı kasıklarım da agrı var adetıme de 4 gun var kan testı yapmalımıyım hoksa beklemelımıyım lutfen tecrubelı arkadaslardan bılgı paylasımı ıstıyorum
Bende 8 ekimde oldum ignemi gecen ay tam 15. Gunde regl olmustum. Kasik agrim benimde var (adet sancisi andiriyor)
Arkadaşlar,
Merak edenlerin belki işine yarar diye yazıyorum..
Ben çatlatma ignesi oldum. (Orvitrelle) İgnenin yapıldıgı günü 1. gün sayarsak,
8. Gün meraktan kanda betahcg baktırdım 10.6 çıktı. Çok umutlanmıştım. Çünkü yaklaşık 1 sene önce 7 haftalık hamileyken düşük yaptım. ( kese büyümedi ve bebek gözükmedi) Sonra biryerde okudum ki çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu varmış ve umudum kırıldı. Dedim ben bu hcgyi tekrarlıyım ertesi gün eğer değer düşerse ilacın etkisidir.
9. Gün yine kanda betahcg yaptırdım. Değerim 6,9 çıktı. Yine çok üzüldüm. Dedim bu ay da olmadı.
Sonra yorumları okudum vs dedim daha cok erken ümidim kırılsada içimde bir şey vardı. Rüyamda görmüştüm. Ama artık her ay defalarca yaptığım testlerden yılıp ilk kez adet gününü bekledim. Ve adet olmadım. Dengem bozuldu dıye bir gün daha bekledim.
16. Gün kanda betahcg yaptırdım 161.3 çıktı.
evet iğnenin etkisiyle yavaş yavaş azalan betahcg artmıştı. Şimdi sanırım hamileyim. Allah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin.
Belirtileri 1 yıldır her ay hissediyorum sanıyordum ve adet ile üzülüyordum. Sürekli test yapıyordum. Ama nasibi beklemek ve cok da abartmamak lazımmış. Şu bir yılda şunu öğrendim. Yaşayacağı varsa Allah isterse olur, erkenden öğrenmelere çalışmak vs insanı çok yıpratan şeyler. Bu düzene çok da karışmamak lazımmış.. Kısmeti varsa o gelirmiş. Doğru beslenip biraz dikkatti olup folik asit kullanıp gerisini Allaha bırakmak lazımmış..
Bu arada gecen ay rahim filmi çektirmiştim. Bir sıkıntı çıkmadı. Hsg çektirdiğin bir kaç ay gebelik şansı artıyormuş...
Bu arada adetimin gecikmesine 2 gün kala ovulasyon testi yaptım 2. Çizgiyi göremedim. ( su vs içtiğim için de olabılır bılmıyorum) Adetin geciktiği gün ovulasyon testi yaptım 2 eşit çizgi çıktı.
Adetin geciktiği yani iğnenin 16. Günü 2 adet test yaptım biri normal biri erken gebelik onlar da ekte.
Hcg 161 cıkmışken yaptığım bu testlerde 5tl ye aldıgım testte çizgi çok silik çıktı erken gebelik testinde 2. Çizgi gözüktü. İsteyene markalarını yazabilirim.
şunu da belirtiğim düşükte kürtaj olmamıştım. Ve 6 ay adetim düzelmedi. 10 günde bir gln adet oldugum oluyordu.
Çok zor ve üzücü günlerdi. İnşallah artık çok mutlu oluruz..
Sevgiler...
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Benım de agrım bıldıgın adet agrısı gıbı sık da ıdrara cıkıyorum. İğneyi vurulalı 17. Gunum .2 gun kaldı adetıme cuma adet gunum. Pazartesı evlılık yıldonumum ıns esıme guzel bır hedjye olur
Insallah bebis geliyordur
Evet 7 ekım cnm7 ekim mi igne tarihin?
Ins ama bkldıgın adet agrısı cekıyorum tuvalete gıtmeye korkuyorum kırmızıları gorurum dıyeInsallah bebis geliyordur
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Ins ama bkldıgın adet agrısı cekıyorum tuvalete gıtmeye korkuyorum kırmızıları gorurum dıye
Tam anlamiyla ayni bende de durum. Bide islaklik hissediyorum hah diyorm geldi iyice silip silip bakiyorum. Siyirdik iyice:)
Yaaa aynen yaaa sen ne zaman olmustun ıgne ne zaman kan testı yaptıracaksınn. Ben hem yaptırmak ıstoyorum hem korkuyorumTam anlamiyla ayni bende de durum. Bide islaklik hissediyorum hah diyorm geldi iyice silip silip bakiyorum. Siyirdik iyice:)
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Yaaa aynen yaaa sen ne zaman olmustun ıgne ne zaman kan testı yaptıracaksınn. Ben hem yaptırmak ıstoyorum hem korkuyorum
Senden bir gun sonra canim:) bu hafta yaptirmam haftayada olmazsam o zaman yaptirirm cnm cat ignesinin ustune bi 20 gun gecsinde
Ben dun doktoruma sordum adetını bekle dedı bende cuma dusunuyorum yaptırmayı adet olmazsam tabıkıSenden bir gun sonra canim:) bu hafta yaptirmam haftayada olmazsam o zaman yaptirirm cnm cat ignesinin ustune bi 20 gun gecsinde
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Ben dun doktoruma sordum adetını bekle dedı bende cuma dusunuyorum yaptırmayı adet olmazsam tabıkı
Kac gunde 1 adet oluyorsun ne zaman adet tarihin? Benim bugun 30. Gunumdu
Benımde normalde 28 gunde bırdı bu aralar 29 ve 30. Gunu de gordumKac gunde 1 adet oluyorsun ne zaman adet tarihin? Benim bugun 30. Gunumdu
36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra olduçatlatma iğnesi sonrası değerlendirmeniz nasıldı? yanı 36 saat sonra tek ilişkimi oldu. yoksa 36 saat içindemi? nasıl değerlendirildi