• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Arkadaşlar merhaba. Ben bu ay klomen kullandım 11 yumurtadan 1 tanesi baskın bir şekilde gelişti 3. 50 mm olmasına rağmen çatlamadı çatlamayınca ovitrelle vuruldum sonrasında bir daha açağırmadı doktor adet olsan da olmasan da gel 3 ay böyle devam edicez zaten dedi. Ben de iğneyi vurulmadan önce 2 gün üst üste vurulduğum gün boş ertesi gün ve sonrası 2 gün üst üste bir gün boş sonra yine bir gün şeklinde olmak üzere değerlendirdim. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum adetime 3 4 gün var tek bir belirti yok. Aramıyprum da ama bu şekilde hamile kalan var mı. Kaldıysanız ne kadar sürdü bu arada çift olarak hsg dahil her kontrolümüz yapıldı hepsi çok iyi ama gebelik bir türlü elde edemiyoruz yardımlarınıza umutlarınıza çok ihtiyacım var

Bildiğim kadarıyla 21mm den üstü catlamazsa liste dönüşüyor. İnşallah donusmemistir ve hamissindir tutmuştur cnm 🙏💐

Arkadaşlar merhaba. Ben bu ay klomen kullandım 11 yumurtadan 1 tanesi baskın bir şekilde gelişti 3. 50 mm olmasına rağmen çatlamadı çatlamayınca ovitrelle vuruldum sonrasında bir daha açağırmadı doktor adet olsan da olmasan da gel 3 ay böyle devam edicez zaten dedi. Ben de iğneyi vurulmadan önce 2 gün üst üste vurulduğum gün boş ertesi gün ve sonrası 2 gün üst üste bir gün boş sonra yine bir gün şeklinde olmak üzere değerlendirdim. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum adetime 3 4 gün var tek bir belirti yok. Aramıyprum da ama bu şekilde hamile kalan var mı. Kaldıysanız ne kadar sürdü bu arada çift olarak hsg dahil her kontrolümüz yapıldı hepsi çok iyi ama gebelik bir türlü elde edemiyoruz yardımlarınıza umutlarınıza çok ihtiyacım var
Bence çatlatma iğnesiyle hamile kalma olasılığı kendi kendine hamile kalma olasılıgından daha düşük.. Sizde ve eşinizde olası bir problem çıkmadıysa stresten uzak durun.Kiloluysanız eğer hemen bir diyete başlayın ki ben gaps diyeti yapmıştım...Eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen olmuyordu...Çok kılolu olmamama rağmen( 2 bucuk yıl öncesınden bahsedıyorum)olmuyordu...Sanırım bu sekılde ve tabı ben bunun yanında bu 21 gunluk incir suyu ve havuç suyu karısımıda yaptım...Şükürler olsun oldu...Bir de kendinize yumurtlama takibi yapın...Alın kutu kutu adetten sonra baslayın yapmaya...Bu surecte gezın,tozun sureklı sureklı esınızede kendınızede neden neden demeden devam edın hemde takıp yaparak daha emın devam edebılırsınız bence :)Bool bol dua ve azim...Sabır...Allah mükafatını veriyor sizede verecek içime öyle doğuyor... Rabbim size hayırlı zürriyetler nasip etsin inşallah.

Bende 2 kere oldu klomen+çatlatma iğnesi vuruluyorum canım bendede gebelik oluşmadı ilkinde 2 yumurtam vardı biri 22 biri 15 mm 15 olan kiste dönüştü iğne olduğum halde yan etkisinden olabiliyormuş ikinci ayda tek yumurtaydı 18 mm ondada oluşmadı gebelik biz iğneden 36 saat sonra değerlendiriyoruz sonraki günlerde gün aşırı 1 hafta şekilde bu ayda femara kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumurta oluşmuşsa yine çatlatma iğnesi vurulacam bu ay olmazsa diğer ay aşılama olcam inşallah bu ay olur 🙏🏻

Back