Arkadaşlar ben çatlatma ignemi ayın 10unda oldum dün erken gebelik ve kaset test yaptm kaset olan negatif erken olan silik çıktı bugün sabah yine erken ve kaset test yaptm erken olan dünden daha silik kaset olanda silik çıktı adetin 21.günü progesteronum 48 çıktı doktr mükemmel dedi o gün ultasonda bakarken bana gebemisin dedi günüme daha 5 6 gün var dedm bi kere daha sordu şaşırmş şeklde sonra iki yumurtada atılmış çok güzel ikiz mi olck acaba faln dedi yüksek ihtimalle olabilir bu ay dedi ama galiba testlerde ignenin etkisiydi çatlama gününden beri hiç durmayan beyaz kremsi akıntım ilk defa oluyo ve adet agrılarmda var aslnda varsa yoksa ögreniyim istedm ümit etmekten yoruldm gerçekten gece onla yatıp sabah onla kalkıyorum bana bi akıl verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma ignesi ve testler
- Konu Sahibi Aysor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?12 gün olmuş cnm daha bnde üç yumurta oluştu ama teki tuttu daha hiç birşey yokken iikiz olucak demesi şaşırttı iğneden sonraki 14 15 günleri test yapılır sen erken yapmışsın bekle 5 6 gün sonra test yapArkadaşlar ben çatlatma ignemi ayın 10unda oldum dün erken gebelik ve kaset test yaptm kaset olan negatif erken olan silik çıktı bugün sabah yine erken ve kaset test yaptm erken olan dünden daha silik kaset olanda silik çıktı adetin 21.günü progesteronum 48 çıktı doktr mükemmel dedi o gün ultasonda bakarken bana gebemisin dedi günüme daha 5 6 gün var dedm bi kere daha sordu şaşırmş şeklde sonra iki yumurtada atılmış çok güzel ikiz mi olck acaba faln dedi yüksek ihtimalle olabilir bu ay dedi ama galiba testlerde ignenin etkisiydi çatlama gününden beri hiç durmayan beyaz kremsi akıntım ilk defa oluyo ve adet agrılarmda var aslnda varsa yoksa ögreniyim istedm ümit etmekten yoruldm gerçekten gece onla yatıp sabah onla kalkıyorum bana bi akıl verin
İgne etkisi vücuttan 13 gün sonra atılır iğnenin etkisi silik çıkarırBöyle bişeyler yaşıyanlar var mı dünden daha silik çıktıgı için tutmamış mı oluyo yoksa sonradan yükselebilme ihtimali var mıdır
Beklerim canmda inşallah pozitife döner belkide belli mi olur12 gün olmuş cnm daha bnde üç yumurta oluştu ama teki tuttu daha hiç birşey yokken iikiz olucak demesi şaşırttı iğneden sonraki 14 15 günleri test yapılır sen erken yapmışsın bekle 5 6 gün sonra test yap
Yaaa peki sonradan pozitife dönebilir mi sizce böyle bişey olabiliyomu acabaİgne etkisi vücuttan 13 gün sonra atılır iğnenin etkisi silik çıkarır
Bilemezsin kisme bilemez Allah'tan başka beklemek en güzeli o kdr erken testler yapmışsın iğneden dolayı hepsi silik çıkarmış adeti bekleBeklerim canmda inşallah pozitife döner belkide belli mi olur
Benim 13 gün negatif 17 gün pozitif adet günü pozitif oldu diyer zamanlar hep negatif ti döner dersem seni hayal kırıklığına uğratirim dönmez desende bilemeyiz bekleyip görmek dua etmek başka çare yok şuan adetine var bekle bakalım test de yapma sürekliYaaa peki sonradan pozitife dönebilir mi sizce böyle bişey olabiliyomu acaba
Yok yapmıcam artk bu aya umudum azaldı ama bi mucize olursa tabi allah biliyo orasını artkBenim 13 gün negatif 17 gün pozitif adet günü pozitif oldu diyer zamanlar hep negatif ti döner dersem seni hayal kırıklığına uğratirim dönmez desende bilemeyiz bekleyip görmek dua etmek başka çare yok şuan adetine var bekle bakalım test de yapma sürekli
Ol der olur yaradan seni yarattı gibi senden de yaratır dua et sabret olmazları olduran zamanını biliyor merak etme. Tevekkül et dua et. Benim dualarım da seninle 5 gün sonra test yaptın da elif test yaptım kan verdim yada dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin dularimdasinYok yapmıcam artk bu aya umudum azaldı ama bi mucize olursa tabi allah biliyo orasını artk
Tmm canm çok sagol allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bnde güzel haber alırım inşallahOl der olur yaradan seni yarattı gibi senden de yaratır dua et sabret olmazları olduran zamanını biliyor merak etme. Tevekkül et dua et. Benim dualarım da seninle 5 gün sonra test yaptın da elif test yaptım kan verdim yada dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin dularimdasin
Baktırmadım ama malesef olmadı adet oldumHiç kanda beta hcg baktırdınız mı bende merak ettim sonucunuzu
Çok üzüldüm inşallah tez zamanda bebişiniz olur benim de adet günüm yarın olacak gibiyim muhtemelen benimde kimyasal gebelikBaktırmadım ama malesef olmadı adet oldum