• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi ve sonrası??

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
kızlar dün saat 3 gibi çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum bgn ve pazar günü ilişki söyledi.ama iğneyi yaptırdığımdan beri hiçbir ağrı bişi yok iğneden sonra henüz ilişki olmadı birde zaten tek yumurtam vardı sizde nasıl olmuştu :(

benimde iğneden sonra ağrım olmadı
kafam çok karışık tutmadı mı acaba diye düşünüyorum..

kızlar dün saat 3 gibi çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum bgn ve pazar günü ilişki söyledi.ama iğneyi yaptırdığımdan beri hiçbir ağrı bişi yok iğneden sonra henüz ilişki olmadı birde zaten tek yumurtam vardı sizde nasıl olmuştu :KK43:
mrb umarım hamilesindir bende dün çatlatma iğnesi yaptrdm fakat sizin gibi ağrım falan yok sz hamile kaldınızmı merk ettm

Arkadaşlar merhaba benim ikinci keredir ki çatlatma iğnesi oluşum kasımın 7 sinde oldum bugün iğnenin 12. günü 14.gününden sonra adet olmazsam ki inşallah olmam test yaptırmamı söyledi doktor birinci iğnemde olmadı tutmadı bakalım inşallah bu ay tutmasını diliyorum fakat adet olucakmışım gibi de sancılarım arar ara var :(

Ben de bu ay ovitrelle oldum. Bende çok ağrı yaptı 2-3 gün. Onun dışında bir sorunum olmadı. Herkes de ağrı olacak diye bir kural yok, endişelenmeyin arkadaşlar.

Bayanlar merhaba, ilk defa yazmak nasip oldu.. 1 seneye yakındır eşimle çocuk istiyor ve bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz. ancak bir türlü gerçekleşmedi. 4mm ye yakın bir çikolata kistim var sağ tarafımda tüplerime bakıldı tıkanıklık yok kistimde de bu süreç içinde büyüme yok.Bu ayki reglimin 5. gününden itibaren 5 gün boyunca günde 2 tane klomen kullandım ve 6 adet yumurtam oluştu ayın 14 ünde de (cuma) ovitrelle vuruldum karından. doktor 36 saat sonra yani cumartase akşamı başlamak üzere pazar ve salı günleri ilişki önerdi sonrasında da rutin olarak devam edebilisiniz dedi. Ben cumartesi akşamı hafif ağrı hissettim ancak salı günü o kadar şiddetli bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ki ilişkiye girerken bile çok zor oldu. yüksek ihtimalle çatlama gerçekleşti diye düşünüyorum. Bu şekilde ilk ayında hamile kalan var mı acaba?

benim bugün iğnenin 14. günü ama cumartesi regl olma günüm bakalım bu ay pek ümidim kalmadı çünkü regl sancısı
var iki gündür hayırlısı bu ayda tutmadı sanırım inşallah yanlış düşünüyorumdur belki bir sürpriz olabilir :)

Bayanlar merhaba, ilk defa yazmak nasip oldu.. 1 seneye yakındır eşimle çocuk istiyor ve bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz. ancak bir türlü gerçekleşmedi. 4mm ye yakın bir çikolata kistim var sağ tarafımda tüplerime bakıldı tıkanıklık yok kistimde de bu süreç içinde büyüme yok.Bu ayki reglimin 5. gününden itibaren 5 gün boyunca günde 2 tane klomen kullandım ve 6 adet yumurtam oluştu ayın 14 ünde de (cuma) ovitrelle vuruldum karından. doktor 36 saat sonra yani cumartase akşamı başlamak üzere pazar ve salı günleri ilişki önerdi sonrasında da rutin olarak devam edebilisiniz dedi. Ben cumartesi akşamı hafif ağrı hissettim ancak salı günü o kadar şiddetli bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ki ilişkiye girerken bile çok zor oldu. yüksek ihtimalle çatlama gerçekleşti diye düşünüyorum. Bu şekilde ilk ayında hamile kalan var mı acaba?
6 yumurtamı olustu ? uuu ıyımıs tutmustur ınsallah merak ettım sonucunu gebesındır ınsalla.benımde ıkıncı ayım herseyın hayırlısı

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Back