Çatlama iğnesi vurdurduysan içinde hcg var onun gebelik testi de yapsan koyu çift çizgi çıkar sen test yapma iğne sonrası test yanıltır doktoru dinleHanımlar merhaba ben adetimin 5.gününden itibaren 5 gün klomen kullandım ve bugün saat 2.buçukta ovitrelle catlatma ignesi vuruldum doktorum yarıdan itibaren gün aşırı ilişki olucak dedi ama ben eve geldim ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu çıktı fotoğrafı eke koyucam sizce bugün ilişki olmalımi olmamalimi yardimci olur musunuz
Çok teşekkür ederim o zaman bugünü degerlendirmiyeyim doktorunda dediği gibi yarından itibaren degerlendireyimÇatlama iğnesi vurdurduysan içinde hcg var onun gebelik testi de yapsan koyu çift çizgi çıkar sen test yapma iğne sonrası test yanıltır doktoru dinle
Catlatma ignesi vurulduktan 3gun sonra bile ikisinide oyle esit ve koyu cikiyor bende 3aydir denedim.fakat tutmadi henuz.sizin sonucunuz ne oldu?Çok teşekkür ederim o zaman bugünü degerlendirmiyeyim doktorunda dediği gibi yarından itibaren degerlendireyim
Insaallah adet olmazsin .Amin Allahümme AminHâlâ beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bakalım eğer olmazsam test yapicam olursamda hayırlısı demekten başka çare yok
Ben dun gonalf basladim gulum.Nasip artikAminn canım Allah razı olsunsenin durum ne peki canim
Igneyi vurdugun gunde dahil 14gun sonra adet olmazsan hamilelik ihtimalini dusunebilirsin.merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Kuzum, 4 gun gecti.Sormayada korkuyorum da, merak ettim seni.Insallah guzel haberdirHâlâ beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bakalım eğer olmazsam test yapicam olursamda hayırlısı demekten başka çare yok
Salinin uzerinden 5gun gecmis gùlùm.Adet olacak olsan , olur da biterdi bile. Insaallah yerlesme dedigimiz seydir insaallahCanım bende durumlar karışık hala adet olmadım ama salı günü adet gibi ama çok az bi kanamam oldu ama o ondan başka olmadı kafam çok karışık hala test yapmadim adet olucam diye bekliyorum ama yok
Ay canım inşallah insallahhhhSalinin uzerinden 5gun gecmis gùlùm.Adet olacak olsan , olur da biterdi bile. Insaallah yerlesme dedigimiz seydir insaallah
İğne etkisidir diye düşünüyorum bende 12. Güne kadar iğne etkisi devam etti gebelik olsa çizgi de koyulaşır hayalet olmazmerhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Cok az oldu diyosun gùlùm nebiliim. Neyse ,saliya az kaldi zaten.Ay canım inşallah insallahhhhama dediğim gibi adet kanamasi gibiydi yerlesme açık renk olur diyolar bakalım artık yarın test alicam salı günü yapicam
Inşallah inşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsinCok az oldu diyosun gùlùm nebiliim. Neyse ,saliya az kaldi zaten.nasibte ne var bakalim. Rabbim yuzunu guldursun kuzum