catlatma ignesi ve kist olanlar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
Kizlar bu ay 3.klomenim ve gunde 3 tane ictm 1 tane yumurta oldu prsembe kontrole gittim catlamazsa kist olablr dedi ve 2 doz kalcadsn igne yapildi o ztn ayri bi aci cok yakti igne ve dun aksam 36 saat oldu ama bi belirti yok bu ikinci ignem ilkinde yumurta olusan taraf kitlenmisti adeta batma sizi olmustu saati dolunca ama bunda yok oyle korkuyorm kist olmus mudur acaba ya byle yasayan var mi kizlar acaba hissetmemis olablr myim sizde igneden snra hissetmedgnniz ama catlayan yumurtamiz oldu mu k.bkmayin uzun oldu ama kafam karisk yardmci olun

Canım bnde iğne olmuştum geçen mayıs ayında yumurtalarm hızlı gelişmiş biri 21 biri 22 olmuş doktor hemn catlamazsa kist olur demişti yüksek doz iğne verdi o ay pert oldum resmen ağrı acayip oldu regle yakın.. ama kis olmamış bnde catladigini hissetmemistm ama tutmadı çünkü bn 6 saat sonra dedi diye anladm ve 6 saat sonra ilişkiye girdim sonra araştırdım 36 saatms ama eşim hiç halı yoktu hastaydı boa geçti dolayısıyla gebelik olmadı. Bu ay yine gidecek bunun için adet olursam bugün regl günü idi daha olmadm.

Hee anladm canm aen saati yanlis anlamissin mayis ayindan snra kullanmadin mi bi dha igne klomen. Ben anlamadm bu ay yaa blmyrm dr dun iliski demisti oldu bi de pazar ve sali dedi bkalim sali kontrolede gdecm ins catlamistr ve tutar

Hee anladm canm aen saati yanlis anlamissin mayis ayindan snra kullanmadin mi bi dha igne klomen. Ben anlamadm bu ay yaa blmyrm dr dun iliski demisti oldu bi de pazar ve sali dedi bkalim sali kontrolede gdecm ins catlamistr ve tutar
Himmm takma kafana inşallah bebis gelir kist olsa bile adetle dökülüyo korkma o iğneden sonraki ay hamile kalmistm ama iki aylık ken kürtaj oldum ağustos ayında bir ay korunduk 4 aydır deniyorum olmadı henüz ..

Himmm takma kafana inşallah bebis gelir kist olsa bile adetle dökülüyo korkma o iğneden sonraki ay hamile kalmistm ama iki aylık ken kürtaj oldum ağustos ayında bir ay korunduk 4 aydır deniyorum olmadı henüz ..
Anladm cnim rabbm ins nasip eder bakalim beklycz artk

Bende relg oldum az önce pazartesi takip için gidecm doktoruma senin bata kac gün var suan ?

Bennnn ..Ama benim kistim iğnelerden sonra oldu üç ay iğne oldum hamile kalamadım Ve iki ay hiç bir şey kullanmadım doktora gittim ve sol yumurtalıkta 5 cm lik kist oluşmuştu ben şiddetli agrı falan hissetmedim sadece sol tarafımda batma oluyodu ve agrı vardı ama öyle şiddetli deildi çok tuvalete gidiyodum en belirgin özelliği benim adet öncesi ve yumurtlama dönemi gögüslerimde dolgunluk ve agrı oluyodu iki ay hiç olmamıştı ..

Bnde korkuyorm ya bu ay da olmasa ara versem mi diye dusunuyorm 3.ayimdayim yarn dr a gdecm ins catlamstr

Kızlar ağrı olmasi çatlama oldugunumu gösterio bide ovulasyon testinde çok koyuydu igneyi yaptırdığım ilk 3 gün şimdi siliklesmeye başladı acaba catladigini mi anlamaliyim çok korkuyorum ya catlamazsa die

Bnde korkuyorm ya bu ay da olmasa ara versem mi diye dusunuyorm 3.ayimdayim yarn dr a gdecm ins catlamstr
İnşallah cnm ..Korkma inşallah rabbim korktuğuna uğratmaz ..Bence ara verme çünkü insan sonra keşke yine deseydim dio :) bir umut işte :) ama benim şuan gittiğim doktorum hiç önermiyor ben yaptırmayı düşünmüyorum artık

Igneyi mi onermiyor canim . bnde o bi umutla yasiyorum

Kızlar ağrı olmasi çatlama oldugunumu gösterio bide ovulasyon testinde çok koyuydu igneyi yaptırdığım ilk 3 gün şimdi siliklesmeye başladı acaba catladigini mi anlamaliyim çok korkuyorum ya catlamazsa die
Sakin ol canm eger igne yaptrdysan ztn testte koyu cikar cnku vucutta hormon yukseliyo ayrica catladgni hissedende var hissetmeyende ben gnelde hssedyrm kasikta batma sizi oluyor

Sakin ol canm eger igne yaptrdysan ztn testte koyu cikar cnku vucutta hormon yukseliyo ayrica catladgni hissedende var hissetmeyende ben gnelde hssedyrm kasikta batma sizi oluyor
Bende de garip şeyler oldu ağrı bacaklarima bile vurdu ama suan bütün agrilarim geçti nasipte ne varsa onu yasicaz...

Igneyi mi onermiyor canim . bnde o bi umutla yasiyorum
Evet cnm ..Sadece tüp bebekte kullandığını Ve kontrollü bir şekilde kullandığını söyledi ..Daah kötü sonuçlarda olabilirdi kist patlayabilir ve tüm yumurtalığını sarabilirdi dedi ..Kontrol altına alınamadı için çok kötü sonuçlar verebilir ben bu yüzden hiç önermiyorum dio..Her gittiğimde diplomalarını bana gösteriyo ben bu konuda uzman olabilmek için şöyle yaptım böyle yaptım bilgimle konuşuyorum ben bilmem ne :) kisti küçültmek için türkiyede dkh veriyorlar bende sordum bir ilaç verecekmisiniz die Yok dedi kisti küçültmek için ilaç kullanılmaz hatta öyle bir ilaç YÖK dedi sadece üç ay bekle kontrole gel bakalım erimiş mi erimezse ameliyatla alırız dedi ..Ama inşallah sende kötü bir şey oluşmaz bu iğneyi olan çok insan var çoğunda da hiç bir sorun olmuyo ama benim gibi çok şanslı bahtsız Bedevilerdensen olma ihtimali var

Canim ya igne konusunda bilgin var galiba benim dun 2 tane 19mm ve 20mm yumurtam vardi dün esim burda olamayck diye igne olmadim ama bugün ani bi sekilde gelcegini soyledi bugün olsam yani bugün gec bisey olur mu

Canim ya igne konusunda bilgin var galiba benim dun 2 tane 19mm ve 20mm yumurtam vardi dün esim burda olamayck diye igne olmadim ama bugün ani bi sekilde gelcegini soyledi bugün olsam yani bugün gec bisey olur mu
Canm gec kaldm ama olmussundr umarm zaten iğnenin çatlaması 36 saati buluyor :)

Canm gec kaldm ama olmussundr umarm zaten iğnenin çatlaması 36 saati buluyor :)
Canim olamadim ben esim rahatsızlandi ama yine de catlatma ignesiz bu yumurtlarim saglikli bi sekilde catlamis olabilir mi gecen ay kullndigimda yine igne olmamistim 32.gün hasta olmustum dün geceyi degerlendirdik 17.gündü Rabbim olacagi varsa her kosulda nsip ederde düşünmeden yapamiyor insan iki tane yumurta yani

Evet canm kendi kendine de catlayabilir bazı doktorlar sadece klomen veriyor iğne vermiyo kendi kendine catliyo :) zaten br çok kez catlamasa bile adetle dökülüyo korkma inslh en kısa zamanda amacına ulaşır sn

Evet canm kendi kendine de catlayabilir bazı doktorlar sadece klomen veriyor iğne vermiyo kendi kendine catliyo :) zaten br çok kez catlamasa bile adetle dökülüyo korkma inslh en kısa zamanda amacına ulaşır sn
Amin canim insaallah Rabbim sanada hayirlisiyala evladini kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…