Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi üstünden 20 gün geçti
- Konu Sahibi leylina95
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı benimle aynı durumda olan varmı değer yükselirmi acabaidrar testi yaptım negatif çıktı. bıktım valla testlerden bıraktım artık regli de olmadım hiç bir sey yapmıyorum canım
3 gün sonra tam bir ay olacak iğne olalı. reglimde bir hafta geciktiKaçıncı günün idrarda hemen sonuç çıkmıyor
- 19 Kasım 2021
- 31
- 6
- 16
- 34
Merhaba tekrar test yaptırdınız mı acaba3 gün sonra tam bir ay olacak iğne olalı. reglimde bir hafta gecikti
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
sonucunuz ne oldu acaba ne zaman regl oldunuz ?yada oldunuz mu3 gün sonra tam bir ay olacak iğne olalı. reglimde bir hafta gecikti
Şuan aynı sorunu yaşıyorum benimde 17 gün oldu ve regl olmam lazımdı 8 gün de gecikme oldu normalde 24ünde doktor kontrolüm var fakat ben yatın kan testi yaptırcamevet kızlar çatlatma iğnesi olalı 20 gün oldu bugun, bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadım belirti bile yok. ama 3-5 gün önce test yaptığımda negatif çıkmıstı gebelik testi idrardan. bugun 20 gün oldu iğne olalı test yapmadım yapmaya da korkuyorum negatif olur diye çünkü çok umutluyum. acaba catlatma iğnesi adet geciktirir mi? yada ben eski düzensiz halime geri mi döndüm. gebelik belirtisi de yok, belirti yasamayan cok hamile arkadasım oldu. bilmiyorum ya
- 23 Haziran 2014
- 692
- 469
- 323
Test yaptırdınız mı acabaŞuan aynı sorunu yaşıyorum benimde 17 gün oldu ve regl olmam lazımdı 8 gün de gecikme oldu normalde 24ünde doktor kontrolüm var fakat ben yatın kan testi yaptırcam
malesef negatif regli olmustum yeni bitti odaMerhaba tekrar test yaptırdınız mı acaba
negatif canısıTest yaptırdınız mı acaba
regli oldum canım ya. doktora da gitmeyecegim dahasonucunuz ne oldu acaba ne zaman regl oldunuz ?yada oldunuz mu
sonucun nedir canımŞuan aynı sorunu yaşıyorum benimde 17 gün oldu ve regl olmam lazımdı 8 gün de gecikme oldu normalde 24ünde doktor kontrolüm var fakat ben yatın kan testi yaptırcam
- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Canım son durum ne? Hamile misin? Yoksa regl oldun muinşallah güzelim :)
regli oldum canım ya olmadı bu seferde bebekCanım son durum ne? Hamile misin? Yoksa regl oldun mu
- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Hayırlısı olsun canım. Tekrar tedavi baslayacak misin pekiregli oldum canım ya olmadı bu seferde bebek
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Normalde 18 gün sonra mı olacaktın?Canım merhaba. Ben de geçen ay kullandım. Adetim düzenlidir ama 3 gün erken oldu. Çatlatma iğnesinin 15.günü adet oldum.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
5 günde çok ya, en azından regl olunsa sonraki aylara bakılır.Benim çatlatma iğnesinden sonra adetim 5 gün gecikti bi umutla kan testi verdim negatif çıktı inş sende aksi olur canım
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Evet canımNormalde 18 gün sonra mı olacaktın?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Adet öncesi belirtiler oldu mu bir hafta öncesinden? Benim bir haftam var öyleyim.Evet canım
Test yaptım negatif kan verdim yine negatif şuan kahverengi akıntı gibi kanamam var ama regl değil çok az çünkü akıntı gibiTest yaptırdınız mı acaba
- 23 Haziran 2014
- 692
- 469
- 323
İnşallah yerleşme kanamandır bebiişini alırsın kucağınaTest yaptım negatif kan verdim yine negatif şuan kahverengi akıntı gibi kanamam var ama regl değil çok az çünkü akıntı gibi