ben olmadım ya 20 gün oldu. niye böyle oldu acabaCanım merhaba. Ben de geçen ay kullandım. Adetim düzenlidir ama 3 gün erken oldu. Çatlatma iğnesinin 15.günü adet oldum.
Test yapsanız belli olur. Ben de merak ettim sonucunuzu paylaşırsanız sevinirim. İnşaAllah bebişiniz sizinledirben olmadım ya 20 gün oldu. niye böyle oldu acaba
Test yapın bnce pozitif olabilirevet kızlar çatlatma iğnesi olalı 20 gün oldu bugun, bugun regli olmam gerekiyordu ama olmadım belirti bile yok. ama 3-5 gün önce test yaptığımda negatif çıkmıstı gebelik testi idrardan. bugun 20 gün oldu iğne olalı test yapmadım yapmaya da korkuyorum negatif olur diye çünkü çok umutluyum. acaba catlatma iğnesi adet geciktirir mi? yada ben eski düzensiz halime geri mi döndüm. gebelik belirtisi de yok, belirti yasamayan cok hamile arkadasım oldu. bilmiyorum ya
Benim çatlatma iğnesinden sonra adetim 5 gün gecikti bi umutla kan testi verdim negatif çıktıben olmadım ya 20 gün oldu. niye böyle oldu acaba
o zaman ben bi bekliyim bir hafta daha çünkü bir negatifi daha kaldıramayacağım canımBenim çatlatma iğnesinden sonra adetim 5 gün gecikti bi umutla kan testi verdim negatif çıktıinş sende aksi olur canım
biraz daha bekleyeceğim canısı ya çünkü bir daha negatifi görmek istemiyorumTest yapsanız belli olur. Ben de merak ettim sonucunuzu paylaşırsanız sevinirim. İnşaAllah bebişiniz sizinledir
sen hamilesin dua et bana lütfenTest yapın bnce pozitif olabilir
İnşaAllah pozitif çıkar canım. Adet günün geçti mi ?biraz daha bekleyeceğim canısı ya çünkü bir daha negatifi görmek istemiyorum
evet gülüm dün olmam lazımdı ama olmadım bugun olurum dedim yine olmadı. 2 gün olacak gecikeli insallah hamileyimdir ya korkudan test yapamıyorumİnşaAllah pozitif çıkar canım. Adet günün geçti mi ?
Ayy hadi İnşaAllah meleğin seninledir kuzum. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllahevet gülüm dün olmam lazımdı ama olmadım bugun olurum dedim yine olmadı. 2 gün olacak gecikeli insallah hamileyimdir ya korkudan test yapamıyorum
inşallah canım benim :)Ayy hadi İnşaAllah meleğin seninledir kuzum. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
Ederim tabi güzel haberler versen hamilesin dua et bana lütfen
inşallah güzelim :)Ederim tabi güzel haberler ver
ay insallah ya :)hiç acele etme allahın izniyle inşallahh hamıle sindir
Canım noldu çıktımı sonucunay insallah ya :)
canım negatif malesef ama hala regli olmadım yaCanım noldu çıktımı sonucun
idrar testi yaptım negatif çıktı. bıktım valla testlerden bıraktım artık regli de olmadım hiç bir sey yapmıyorum canımCanım noldu çıktımı sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?