İlk iğnemde daha fazla etki vardı günlerce sürdü. Göğüs sızlaması kasık ağrısı belli ağrısı çok şiddetliydi. İğnenin 18. Günü adet oldum bi de, benim umutlanmamı düşünebiliyormusun
ama bu kez sanki vücudum iğneye daha aşina gibi. Yani daha hafif ağrılarım var ara ara gelip giden. Şu an arada kasık batması bel ağrısı var o da fazla ayakta durunca iş yapınca falan oluyo. Bi de ilkinde çok akıntım olmuştu. Bunda aksine normal zamana göre daha kuruyum sanki. Artık acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım. Ama şöyle de bişi var. İğnenin içinde gebelik hormonu var. Dolayısıyla vücut kendini hamile gibi görüp ona göre tepki veriyo. Ve her kadın her hamileliğini farklı yaşarmış ya. Atıyorum birinde mide bulantısı olurken diğerinde hiç olmazmış gibi. Mesela ben bundan 9 ay önce düşük yaptığımda, hamileliğimi öğrenmeden önce göğüslerimin ağrımasından şüphelenmiştim gebeliği hiç beklemiyodum. hayatımın hiç bir döneminde göğüs ağrısı yaşamamıştım. Ama şimdi adet olacağım zaman veya bu klomen tarzı ilaçlar iğneler de hep ağrı oluyo göğüs lerde. Yani artık hiç bir belirtiği hamileliğe yoramıyorum vücut her seferinde beklenmedik tepkiler verebiliyo. Ama sen hissedersin vücudundaki değişikliği, eğer vücudunu yeterince tanıyosan. Memeler de ağrı kasıklarda gerilme vs varsa bence testin zamanı gelmiş yawrum ☺ hadi inşallah güzel haberi ver bize ilk fırsatta bize de umut olsun