Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi tutmazsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba, 3 agustosta catlatma ignesi oldum. (Hiç Klomen kullanmadan 2 yumurtam vardi) sonra ayin 4 ü 6 sı ve 8 i doktor tavsiyesiyle iliski. Bugün igneden sonra 12.günde regl oldum. Normalde adetim 2 gün sonraydi. Yani igneden sonraki 14.gün.Pco var ama adetlerim cok duzenlidir. Esimin sperm testide temiz. Sizce catlatma ignesi neden ise yaramadi ? Yumurtam mi catlamadi veya catladi ama döllenemedi mi yoksa igneden önce çatladıda biz mi yetişemedik? Kizlar igneden onceki adetim temmuz 19 da başlamışti. Igneden once iliski pek olmadi. Igneden sonrada sadece doktorun soyledigi zamanlarda oldu.7 aydir ugrasiyoruz ama olmuyor. Sizler kacinci catlatma ignenizde sonuc aldiniz? Sizce aşilamaya gecmeli miyim?

Canım ben de bu ay çatlama iğnesi olmuştum ama benim de regl geldi. Doktor şunu söylemişti çatlama iğnesi ile bile şansın her ay yüzde 33 demişti

Canım catlatma ignesiyle %100 şansın yok, ben üç kere kullandım bir,iki,üç tane yumurtam oluştu igneden iki gun sonra tekrar doktora gittim catladimi catlamadimi ogrenmek icin catlamisti iliskide oldu fakat olmadi bende tuplerimde birşey var diye dusundum artik ne rahim filmi cekindim onda da bisey cikmadi. Bende de pco var klomen ve catlatma ignesinden sonra adetlerim duzene girdi tek faydasi oldu

Bendede pco var ama adetlerim hep duzenli. Peki aşilama icin beklemelimiyiz daha?

çatlama iğnesinden sonra yaklaşık 36 saatte yumurta çatlamış oluyor ama işte buda düşük bi ihtimal aşılama gibi bende 2 kez büyük bir umutla klomen ovitrelle kullandım ama tutmadı doktor tekrar yapamam riskli dedi farklı bir doktora gidiyorum şuanda aşılamaya geçeceğiz yaşınızı bilmiyorum eğer genç iseniz 7 aylık bir süreç için erken bence eğer bir sorununuz yoksa

saribaykus saribaykus 27 yasindayim.aslinda pko'luyum ama adet duzensizligim yok.Buda hamilelige engel mi bilmiyorum sanirim bir kez daha denemek gerekiyor catlatma ignesini.Peki 2 den fazla oldugu zaman ne gibi riskleri var ignenin bahsettimi doktorunuz?

saribaykus saribaykus 27 yasindayim.aslinda pko'luyum ama adet duzensizligim yok.Buda hamilelige engel mi bilmiyorum sanirim bir kez daha denemek gerekiyor catlatma ignesini.Peki 2 den fazla oldugu zaman ne gibi riskleri var ignenin bahsettimi doktorunuz?

rahim duvarı incelmesi oluyor aşırı derecede ayrıca vücudunuza sürekli hormon yüklemiş oluyorsunuz sağlıklı bir durum değil yani 2 den fazla yapılanlarda gördüm burda çok var ama doktorum 3. klomen tedavisini yapamam dedi benimde yaşım 25
2.5 yıldır düzenli olarak tedaviye gidiyordum yeni gittiğim doktor artık aşılamaya yada tüp bebeğe geçmelisin dedi

Back