• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

Nisanise

Rabbim Ol derse olur hayırlısı olur hem de ☺️
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
611
297
53
Merhaba ,
Klomen kullandım. 1 tane 22 mm yumurta olustu.16 mart ta çatlatma iğnesi oldum. Doktora gittiğinde yumurtan çatlamış iyi bu ay bir sorun yok olur dedi. Bu arada ilk çatlatma iğnem bu yani ilk tedavim pco hastasıyım. Dün yani 28 martta erken gebelik gözteren idrar testleri var ya onlardan aldım negatif cıktı. 4 nisan da adet olmam gerekiyor . Ama sanki adet olacakmısım gibi kasık agrım var . Göğsüm şiş yarın kan testi versem erken olur mu yoksa beklemelimiyim ? Bir de sonucu olumlu olupta yani adet belirtisi gibi belirti yaşayıpta hamile kalan var mı ?

Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı nerdeyse ufak değişiklikler oluyor sadece onu da takip edersen anlarsın... Çatlatma iğnesi sonrasında 15 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum ben ... İstersen adetinin geçmesini bekle istersen şimdi git kan testinin ver kan testi en garanti sonucu aldırır . Allah gönlüne göre versin

Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı nerdeyse ufak değişiklikler oluyor sadece onu da takip edersen anlarsın... Çatlatma iğnesi sonrasında 15 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum ben ... İstersen adetinin geçmesini bekle istersen şimdi git kan testinin ver kan testi en garanti sonucu aldırır . Allah gönlüne göre versin
Günaydın canım kandilin mübarek olsun. Cevabın için teşekkür ederim.inan sabahı zor yaptım.adet olcam simdi geldi geliyor diye diye hiç bişey gelmedi.göğüs ucumda diğer aylara göre daha değişik sanki ya da bir umıt işte ben öyle görüyorum :) simdi yürüyorum sğlık ocagına eger sonuc alırsam umut olsun diye herkese yazıcam. Ben cok bekledim Bu güzel gece de alayım haberi inşallah :)

Günaydın canım kandilin mübarek olsun. Cevabın için teşekkür ederim.inan sabahı zor yaptım.adet olcam simdi geldi geliyor diye diye hiç bişey gelmedi.göğüs ucumda diğer aylara göre daha değişik sanki ya da bir umıt işte ben öyle görüyorum :) simdi yürüyorum sğlık ocagına eger sonuc alırsam umut olsun diye herkese yazıcam. Ben cok bekledim Bu güzel gece de alayım haberi inşallah :)
Hayırlı kandiller canım. Hayırlı günde hayırlı haberler alırsın inşallah ... Ben belirtiler içinde en net olarak göğüs ucu acınası hissetmiştm ama ne acıma sızlar şekilde onun dışında aynı adet belirtileri vardı ... Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah ... Olumsuz da olsa üzme kendini Allah en güzelini bilir

Kanımı verdim inşallah dediğin gibi olur hayırlı ise olsun zaten hep öyle dua ettim olmazsa sa üzülmem. Şu belirsizlikten kurtulayım yeter

Sonucum cıktı be maalesef negatif . Olsun üzülmedim hayırlısı diye dua etmiştim bir daha kine inşallah :)

Back