Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani anlamadım düzenli regl oluyorum çatlatma iğnesi mi geciktirdi anlamadım gebelik yoksa kafam karıştıBenimde regl 2 gün gecikmeli, iğneden sonra 18. Günde kahverengi leke görmeye başladım. Yarında falan da regl gelir muhtemelen.
Ben 17. Günde beta vermiştim 3.1 çıkmıştı ama muhtemelen kimsayal gebelik geçirdim.
Ya gebelik yoksa muhtemelen iğneden dolayı hormonlardan kaynaklı. Progesteron kullanıyorsanız o da geciktiriyor ama onda doktor gebelik yoksa ona göre bıraktırıyor sanırım. Bir de nadir ama yumurta iğneye rağmen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Siz durumunuza göre doktorunuza bir görünün istersenizYani anlamadım düzenli regl oluyorum çatlatma iğnesi mi geciktirdi anlamadım gebelik yoksa kafam karıştı
Merhaba siz adet gördünüz mü acaba aynı surecteydik sizinle takip ettim deYa gebelik yoksa muhtemelen iğneden dolayı hormonlardan kaynaklı. Progesteron kullanıyorsanız o da geciktiriyor ama onda doktor gebelik yoksa ona göre bıraktırıyor sanırım. Bir de nadir ama yumurta iğneye rağmen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Siz durumunuza göre doktorunuza bir görünün isterseniz![]()
Evet bende merak ediyorum size günlerimiz de aynıydı. Benim de dün adet günümdü olmadım göğüslerim çok ağrıyor ve bel ağrım var adet olacağım ama ne zaman bilmiyorumYa gebelik yoksa muhtemelen iğneden dolayı hormonlardan kaynaklı. Progesteron kullanıyorsanız o da geciktiriyor ama onda doktor gebelik yoksa ona göre bıraktırıyor sanırım. Bir de nadir ama yumurta iğneye rağmen çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Siz durumunuza göre doktorunuza bir görünün isterseniz![]()
Test yapdınızmi acaba?Sonuc ne oldu18 Aralıkta yumurta çatlatma iğnesi yaptım 12 gün sonra Sağlık ocağında test yaptım beta sonuç 5 çıktı negatif denildi adet günüm de bi hafta geçti sma bugün kanama geldi az değildi ama regl de değil ç( regl geciktirici duphaston verdi dr hem de düşük önleyici bitmesine 1 gun kaldı)ok gelmedi koyuydu kahverengi siyah renk arası gibi yerleşme kanaması mi acaba diye düşünüyorum tekrardan test yapip negatif çıkmasından da korkuyorum böyle olupta hamile kalan var mı
Benim 9 cu günüm .10 gündən sonra test yapıcam 13 güne kadar.14 gün kan vericemmerhaba 22 ocak sabah 9 da ovitrelle iğne vuruldum iğneden sonra 24-36 saat dedi doktorum biz 24 36 ve 48 değerlendirdik bilgisi olan bu şekilde hamile kalan var mı?
İnşallah güzel sonuçlar alırız ilişkiyi nasıl önerdi doktorunuzBenim 9 cu günüm .10 gündən sonra test yapıcam 13 güne kadar.14 gün kan vericem
Gün aşırı demişdi.Ben iyneyi vurduğum gün ,24 saat ve 36 saatini deyerlendirdim. Sonrası 1 günden 1İnşallah güzel sonuçlar alırız ilişkiyi nasıl önerdi doktorunuz
Merhaba, iğneden sonraki 9. Gününüz mu?Benim 9 cu günüm .10 gündən sonra test yapıcam 13 güne kadar.14 gün kan vericem
EvetMerhaba, iğneden sonraki 9. Gününüz mu?
Evet yaptım negatifTest yapdınızmi acaba?Sonuc ne oldu
Bende de yokEvet yaptım negatif((
İnşallah hayırlısıyla isteyen herkese verir rabbim bu mübarek gündeBende de yok