U Umay_00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 19 4 1 19 Cumartesi 13:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #1 Eltim Çatlatma iğnesi yaptırmıştı gebelik çıkmadı ama şiddetli bel ağrısı var
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 739 287 23 25 Cumartesi 17:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #2 Umay_00 .!.: Eltim Çatlatma iğnesi yaptırmıştı gebelik çıkmadı ama şiddetli bel ağrısı var Genişletmek için tıkla... İğnenin yan etkisidir canım gebelik yoksa yada regl olacağı içindir iğne hormonlu bır ıgne oldugu için vucutta değişiklikler olabıkır
Umay_00 .!.: Eltim Çatlatma iğnesi yaptırmıştı gebelik çıkmadı ama şiddetli bel ağrısı var Genişletmek için tıkla... İğnenin yan etkisidir canım gebelik yoksa yada regl olacağı içindir iğne hormonlu bır ıgne oldugu için vucutta değişiklikler olabıkır
U Umay_00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 19 4 1 19 Cumartesi 17:22 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #3 zeyyoo .!.: İğnenin yan etkisidir canım gebelik yoksa yada regl olacağı içindir iğne hormonlu bır ıgne oldugu için vucutta değişiklikler olabıkır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım
zeyyoo .!.: İğnenin yan etkisidir canım gebelik yoksa yada regl olacağı içindir iğne hormonlu bır ıgne oldugu için vucutta değişiklikler olabıkır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım
karakulli Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 1.186 542 123 41 Cumartesi 17:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #4 Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir, benim başıma geldi. Ciddi ağrı yapıyor. Bence bir doktora görünsün
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir, benim başıma geldi. Ciddi ağrı yapıyor. Bence bir doktora görünsün
T tugemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2025 25 6 1 27 Salı 23:44 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #5 karakulli .!.: Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir, benim başıma geldi. Ciddi ağrı yapıyor. Bence bir doktora görünsün Genişletmek için tıkla... Aa iğneyi yaptıktan sonra doktorunuz kontrole çağırmadımı çatlamışmı çatlamamışmı diye
karakulli .!.: Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir, benim başıma geldi. Ciddi ağrı yapıyor. Bence bir doktora görünsün Genişletmek için tıkla... Aa iğneyi yaptıktan sonra doktorunuz kontrole çağırmadımı çatlamışmı çatlamamışmı diye
karakulli Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 1.186 542 123 41 Dün 05:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay_00 #6 tugemm .!.: Aa iğneyi yaptıktan sonra doktorunuz kontrole çağırmadımı çatlamışmı çatlamamışmı diye Genişletmek için tıkla... Çağırdı gittim ama kocaman bir kistle karşılaştım, operasyonla aldılar, aspire ettiler
tugemm .!.: Aa iğneyi yaptıktan sonra doktorunuz kontrole çağırmadımı çatlamışmı çatlamamışmı diye Genişletmek için tıkla... Çağırdı gittim ama kocaman bir kistle karşılaştım, operasyonla aldılar, aspire ettiler